.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ευχαριστώ, απλά είδα τον WalkerSW που έλεγε για SMA και τετοια και λέω κάτι θα ξέρουν εδώ δε πειράζει αν θες σβήστο ή μετεφερε το.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 στο αφηνω εδω αφου οκ μια ερωτηση ειναι απλα αν θες καλυτερα ανοιξε το σε καμια κατηγορια για tv κτλ.κατι θα βρεις σε καποια κατηγορια που να ταιριαζει περισσοτερο.
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 αυτο ακριβως πηγα να πω και εγω.αν μια κεραια ειναι μονο 2,4 ghz μην περιμενεις να αλλαξουν πολλα.υπαρχουν κεραιες που ειναι μονο 2,4 ghz υπαρχουν αλλες που ειναι μονο 5 και υπαρχουν και καποιες που ειναι απο 2,4 μεχρι 5,8.αλλα τα δικτυα κινητης ειναι πιο χαμηλα 900,1800 κτλ.οποτε σιγουρα η κεραια που ειχες παρει δεν ηταν για αυτην την δουλεια κανονικα.για αυτο και σου ειπα οτι θα παει χαμενη γιατι νομιζω οτι την ειχες παρει μονο για 3g συχνοτητες οπου παιζουν.και εμεινα οταν μου ειπες για 2,4 και ανταπτορα. Κοιτα οσο αφορά τα δικτυακά είμαι ελαφρώς ανίδεος .. και ναι παιζει να βιαστικα και να εκανα μαλακια..... απλα δεν εβρισκα κεραια 3G κατω απο 30Ε και λέω δεν μαμιέται για να υπαρχει ανταπτορας crc9 - sma θα κανουν και οι wifi κεραιες... μαλακια λογική βεβαια και επρεπε να το ψαξω... αλλα τεσπα μας εμεινε η κεραια.. χαμενη δεν θα παει!!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Κοιτα οσο αφορά τα δικτυακά είμαι ελαφρώς ανίδεος .. και ναι παιζει να βιαστικα και να εκανα μαλακια..... απλα δεν εβρισκα κεραια 3G κατω απο 30Ε και λέω δεν μαμιέται για να υπαρχει ανταπτορας crc9 - sma θα κανουν και οι wifi κεραιες... μαλακια λογική βεβαια και επρεπε να το ψαξω... αλλα τεσπα μας εμεινε η κεραια.. χαμενη δεν θα παει!! το βυσμα μπορει να υπαρχει για αλλη κεραια που μπορει να ειναι απο ταδε giga Μεχρι ταδε.δεν πειραζει οτι εκανες εκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα