WalkerSW Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Παιδες γνωρίζει κανενας κανενα μαγαζί στην Θεσσαλονικη. που να έχει κεραίες ενίσχυσης σήματος 3g με βυσμα CRC9. Πηρα προσφατα ένα usb μοντεμακι απο cosmote και στην περιοχή μου (αγιος παντελεημονας Καλαμαριας) με τα χιλια ζορια πιανει μια γραμμή και περναει συχνα πυκνα σε 2G. Οποτε οπως καταλαβαινεται θελω να ελπίζω ότι με μια κεραιούλα θα γίνει δουλειά!
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 γιατι δεν κοιτας και ebay που θα βρεις μεγαλυτερη γκαμα και σιγουρα πιο φτηνα?
WalkerSW Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για την απαντηση poulinos... ξερω ρε συ στο ebay βρηκα μπολικες απλα το θέμα είναι ότι για ένα μηνα θα ειμαι Ελλαδα οπου και χρειαζομαι το 3g αν είναι να περιμενω καμια 15αρια μερες να έρθει απο ebay καηκαμε..... Την χρειάζομαι άμεσα για αυτο ρωταω για Θεσσαλονικη ... Κατι βρηκα ... θα περασω μια βολτα απο εκει αυριο να δω τι πάιζει.... http://www.e-techshop.com/
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ευχαριστώ για την απαντηση poulinos... ξερω ρε συ στο ebay βρηκα μπολικες απλα το θέμα είναι ότι για ένα μηνα θα ειμαι Ελλαδα οπου και χρειαζομαι το 3g αν είναι να περιμενω καμια 15αρια μερες να έρθει απο ebay καηκαμε..... Την χρειάζομαι άμεσα για αυτο ρωταω για Θεσσαλονικη ... Κατι βρηκα ... θα περασω μια βολτα απο εκει αυριο να δω τι πάιζει.... http://www.e-techshop.com/ α οκ δεν το ηξερα.απλα αν δεν βρεις κατι τελικα ελλαδα απλα ζητα απο αυτον που θα σου στειλει πχ ebay να στην στειλει με courrier.βεβαια το κοστος ανεβαινει.
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Βρήκα τελικά... αλλα δεν εκανε δουλεια.... και πηγε τζαμπα το 20αρικο.... αλλα τουλαχιστον προσπαθήσαμε!!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Βρήκα τελικά... αλλα δεν εκανε δουλεια.... και πηγε τζαμπα το 20αρικο.... αλλα τουλαχιστον προσπαθήσαμε!! δυστυχως πολλες φορες μια κεραια μονη της δεν κανει την διαφορα.να το αλλαξεις με τιποτα αλλο δεν εχει?μην παει χαμενο το 20ευρω.
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ειναι κεραία για wifi 8dbi με ανταπτορα απο sma σε crc9 οποτε καπου εχω σκεφτεί να την αξιοποιησω την κεραια.... ο ανταπτορας βεβαια παει χαμένος....!!
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ειναι κεραία για wifi 8dbi με ανταπτορα απο sma σε crc9 οποτε καπου εχω σκεφτεί να την αξιοποιησω την κεραια.... ο ανταπτορας βεβαια παει χαμένος....!! ενταξει τοτε μια χαρα.πανω απο τα μισα λεφτα η κεραια ειναι αλλωστε οποτε μια χαρα.βεβαια ελπιζω η κεραια να ειναι για 2,4 ghz..... επισης οτι θα βαλεις παραπανω db κεραια δεν σημαινει υποχρεωτικα οτι θα δεις μεγαλη διαφορα.εκτος αν η κεραια δεν επαιξε καλυτερα επειδη δεν ηταν για 3g συχνοτητες και ηταν για χ συχνοτητα πχ 2,4 η 5 ghz.(wifi)
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ναι 2,4 είναι.... Δεν ξερω αν φταίει ότι ήταν για wifi.... το 2G παντως το ενίσχυσε.... 3G ομως νιεντε.... ισως ελαχιστα αλλα οχι αρκετα ώστε να έχω καλή συνδεση!
harris78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Είναι διαφορετικές κεραίες της κινητής και του wi-fi... Αν και για το 3G πλησιάζουν στην συχνότητα αλλά δεν είναι ίδιες.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ναι 2,4 είναι.... Δεν ξερω αν φταίει ότι ήταν για wifi.... το 2G παντως το ενίσχυσε.... 3G ομως νιεντε.... ισως ελαχιστα αλλα οχι αρκετα ώστε να έχω καλή συνδεση! Είναι διαφορετικές κεραίες της κινητής και του wi-fi... Αν και για το 3G πλησιάζουν στην συχνότητα αλλά δεν είναι ίδιες. αυτο ακριβως πηγα να πω και εγω.αν μια κεραια ειναι μονο 2,4 ghz μην περιμενεις να αλλαξουν πολλα.υπαρχουν κεραιες που ειναι μονο 2,4 ghz υπαρχουν αλλες που ειναι μονο 5 και υπαρχουν και καποιες που ειναι απο 2,4 μεχρι 5,8.αλλα τα δικτυα κινητης ειναι πιο χαμηλα 900,1800 κτλ.οποτε σιγουρα η κεραια που ειχες παρει δεν ηταν για αυτην την δουλεια κανονικα.για αυτο και σου ειπα οτι θα παει χαμενη γιατι νομιζω οτι την ειχες παρει μονο για 3g συχνοτητες οπου παιζουν.και εμεινα οταν μου ειπες για 2,4 και ανταπτορα.
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Συγγνώμη για το ολίγον οφφτοπικ αλλά επειδή βλέπω υπάρχει μία κουβέντα πάνω σε παρόμοια βύσματα και από ότι βλέπω υπαρχουν και γνώσεις μου επιτρέπετε να ρωτήσω κάτι; (βασικά ρωτάω κι αν δεν επιτρέπετε σβήστε το) Αυτό το βύσμα που φαίνεται στην παρακάτω φωτό είναι SMB plug female? Η υποδοχή που μπαίνει φαινεται στην δευτερη φωτο και είναι σε ένα laptop acer 7720G (για την κεραία της κάρτας TV) Επειδή η αδερφή μου κατέστρεψε τον αντάπτορα που από την μία είχε αυτό το μαλλον SMB και από την άλλη είχε θηλυκό κεραίας TV, ψαχνω οτιδήποτε φθηνό που να μπορεί να συνδεθεί στο λαπτοπ και από την άλλη ας εχει ότι να ΄ναι (ειτε για κλασσική κεραια TV, είτε να κολλήσω εγώ καλώδιο) Στο ebay βρήκα πολύ πράμμα αλλα μου φαίνονται λίγο διαφορετικά τα βυσματακια για αυτο ρωταω να επιβεβαιώσω πως λέγεται, ή αν μπορείτε να μου δώσετε κάποιο λινκ. Ευχαριστώ πολύ!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 ισως να ηταν πιο καλα για να παρεις απαντηση να ανοιγε σε αλλη κατηγορια παρα εδω που εχουν να κανουν τα βυσματα για wifi.δεν το λεω απο κακια αλλα δεν ξερω αν εδω θα λαβεις απαντηση .
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Ε το σκέφτηκα αλλά δεν βρήκα κάποιο μέρος εδω στο ινσομνια που να εχει να κανει με κατι τετοιο (μιας και αφορά ηλεκτρονικό θέμα και δεν έχει σχέση με λάπτοπ για να ανοίξω θέμα εκεί) Οπότε μάλλον θα πάω σε άλλο φόρουμ
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 τιποτα sta gadgets η εκει που μιλανε για τηλεορασεις κτλ.το αφηνω και εδω μηπως απαντησει καποιος βεβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα