tassos_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εχω το CASE AEROCOOL AEROENGINE II BLACK Εχει 2 ανεμιστηρες. Ενα μπροστα και ενα πισω το pc το πηρα ετοιμο συναρμολογημενο δεν εχουν δουλεψει ποτε οι ανεμιστηρες. Τσεκαρα αν ειναι συνδεδεμενοι στο ρευμα και ειδα πως ειναι. Τι μπορει να φταιει? Μηπως θελει καποια ρυθμιση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εχω το CASE AEROCOOL AEROENGINE II BLACK Εχει 2 ανεμιστηρες. Ενα μπροστα και ενα πισω το pc το πηρα ετοιμο συναρμολογημενο δεν εχουν δουλεψει ποτε οι ανεμιστηρες. Τσεκαρα αν ειναι συνδεδεμενοι στο ρευμα και ειδα πως ειναι. Τι μπορει να φταιει? Μηπως θελει καποια ρυθμιση ? Κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βγαλε μια φωτογραφια με τον τροπο που ειναι συνδεδεμενοι να σου πουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcfan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εχω το CASE AEROCOOL AEROENGINE II BLACK Εχει 2 ανεμιστηρες. Ενα μπροστα και ενα πισω το pc το πηρα ετοιμο συναρμολογημενο δεν εχουν δουλεψει ποτε οι ανεμιστηρες. Τσεκαρα αν ειναι συνδεδεμενοι στο ρευμα και ειδα πως ειναι. Τι μπορει να φταιει? Μηπως θελει καποια ρυθμιση ? Κανεις? Οχι δεν θέλω κάποια ρύθμιση. Ελεγξε καλύτερα αν ειναι συνδεδεμένοι σε υποδοχή της μητρικής ή molex του τροφοδοτικου. Τόσο ατυχία και εσυ να μην λειτουργούν και οι δυο μαζι...Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βγαλε μια φωτογραφια με τον τροπο που ειναι συνδεδεμενοι να σου πουμε. http://imageshack.us/f/842/vpw9.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 τι εχεις κανει,τους εχεις συνδεσει μεταξυ τους? δεν το πολυκαταλαβαινω απο αυτη την φωτογραφια.οκ συνδεονται με molex,τους εχεις βαλει μαζι και και τους 2 μαζι πανω σε ενα Molex του τροφοδοτικου σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 To molex δείχνει κουμπωμένο στραβά,επίσης τσέκαρε γιατί πολλές φορές τα pins - καρφάκια πάνε στραβά η πετάγονται προς τα πισω και δεν πατάνε,αν κάνεις - ελέγξεις αυτά και πάλι δεν λειτουργούν τοτε άλλαξε παροχή πάρε απο άλλο molex. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tassos_7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 τι εχεις κανει,τους εχεις συνδεσει μεταξυ τους? δεν το πολυκαταλαβαινω απο αυτη την φωτογραφια.οκ συνδεονται με molex,τους εχεις βαλει μαζι και και τους 2 μαζι πανω σε ενα Molex του τροφοδοτικου σωστα? To molex δείχνει κουμπωμένο στραβά,επίσης τσέκαρε γιατί πολλές φορές τα pins - καρφάκια πάνε στραβά η πετάγονται προς τα πισω και δεν πατάνε,αν κάνεις - ελέγξεις αυτά και πάλι δεν λειτουργούν τοτε άλλαξε παροχή πάρε απο άλλο molex. Δεν εω κανει τιποτα εγω. Οπως γραφω πιο πανω τον πηρα ετοιμο συναρμολογημενο, δεν εχουν δουλεψει ποτε οι ανεμιστηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ε κανε ρε συ Τασο κατι να δουλεψουν. αποσυνδεσε τους και ξανασυνδεσε τους. το καλωδιο στο οποιο ειναι συνδεδεμενοι καταληγει πουθενα?στο τροφοδοτικο ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα