kouklakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπερα!Εχει να προτεινει καποιος δοκιμασμενο φωτισμο led για εσωτερικο φωτισμο μοναδας? πηρα μια ταινεια led αλλα δεν με ενθουσιασε ο φωτισμος σε ενταση
bloodmaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 καλησπερα φιλε.απο που πηρε ταινια led?πηρες ετοιμη για pc η πηρε με το μετρο και το εφτιαξες εσυ? 1
kouklakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 πηρα απο ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και την εβαλα αλλα δεν ειδα τον φωτισμο τον εντονο που μου ειπε ο τυπος απο το μαγαζι οτι θα ειχε!
bloodmaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 κοιτα γενικα στις ταινιες led υπαρχουν διαφορες φωτηνοτητες.αναλαγα με το ποσο δυνατο ειναι το Led ανεβαινει και η τιμη βεβαια.οποτε εγω θα σ ελεγα να πας σε ενα μαγαζι και να ρωτησεις.και ν του πεις να το αναψει μπροστα σου για να δεις αν σου αρεσει.εγω με ταινια led ειμαι και ειναι πολυ φωτεινη δες στην υπογραφη μου την φωτο
kouklakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι οντως το δικο σου πρεπει να ειναι ο φωτισμος και 5 φορες πιο δυνατος απο τον δικο μου Εχουμε κανενα λινκ ?
bloodmaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 απο εδω τα πηρα εγω στο καταστημα καλλιθεας. 5 ευρω το μετρο αν θυμαμε καλα 1
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βρε μηπως την εβαλες στα 5βολτ αντι στα 12; Γιατι και οι παμφθηνες ταινιες απο ebay που παιρνω φεγγουν πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα