tassos_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Θελω ενα σκληρο, οικονομικο για SATA 3 Gb/s με μεγαλη διάρκεια στο χρονο.
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι λες για εσωτερικό , πες ομως τι χωρητικότητα θέλεις και ποσα περίπου χρήματα, γενικά παντως θα κοίταζα κατι σε Western Digital Black.
tassos_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι λες για εσωτερικό , πες ομως τι χωρητικότητα θέλεις και ποσα περίπου χρήματα, γενικά παντως θα κοίταζα κατι σε Western Digital Black. Ναι για εσωτερικο και θα εχει και λειτουργικο. Χωριτηκοτητα δεν με πολυ νοιαζει. κανα 70 ευρω. Αυτον λες?
tassos_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτον ναι Να παρω αυτον? ή καποιον αλλο? Οπως ειπα με ενδιαφερει πολυ η διαρκεια στο χρονο.
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εγώ αυτον προτείνω τωρα περίμενε αμα θες να ακούσεις και αλλες προτάσεις , νομίζω οτι οι black εχουν και 5 χρόνια εγγύηση. Τώρα για διάρκεια στον χρόνο εξαρτάται απο την χρήση που κανεις στον δίσκο και σε τι κομμάτι θα πέσεις , δεν θα βρεις καποιον που να σου πει θα αντέξει ταδε χρόνια, εμενα παντως γενικά οι western digital μου εχουν βγεί πολυ καλοι τοσα χρόνια
coolerman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 κανέις δεν μπορεί να σου πει πόσο θα αντέξει. η σειρά black απο θέμα εγγύησης/ποιότητας είσαι κομπλέ.
tassos_7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλως τοτε. Η M/B που εχω ειναι η asus P5KC Μπαινει κανονικα ετσι, δεν υπαρχει προβλημα ?
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλως τοτε. Η M/B που εχω ειναι η asus P5KC Μπαινει κανονικα ετσι, δεν υπαρχει προβλημα ? Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα