Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αγαπητα μελη. Θελω να αγορασω ενα Tablet που να εχει GPS και να παιρνει και Android Market. Βρηκα αυτο αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν παιρνει Android Market. Μπορειτε να μου προτεινεται κατι στα ιδια χρηματα? μεχρι 120 ευρω το πολυ. Ευχαριστω.

http://www.skroutz.gr/s/2803497/Odys-Motion-8GB.html?keyphrase=Odys+Motion

Δημοσ.

Δυστηχως παραπανω χρηματα δεν διαθετω. Και 200 που εδωσα παλι πολλα μου φανηκανε. Για 120 ειχα ξεκινισει. Εχω παραγγειλει το 2ο τελικα. Αυριο θα ειναι εδω. Θα γραψω πρωτες εντυπωσεις. Μου εκανε εντυπωση που δεν εχω βρει καποιο Review για το συκγεριμενο Tablet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον το πηρα! Εντυπωσεις:

Θετικες:

Γερη κατασκευη. Δεν φενεται να κολαει. Εχει τα παντα. Ειναι και τηλεοραση, εχει ενσωματομενη κεραια τηλεορασεως. Παραδοξως ειχε και φορεμενο Screen Protector. Απο μπαταρια μια χαρα κραταει αρκετα. Γενικα ολα μια χαρα για τα χρηματα που εδωσα. 

Αρνητικες:

Το κουτι του απο εξω δεν εχει πουθενα γραμματα. Μονο την εικονα απο ενα Tablet που δεν ειναι καν αυτο που εχω. To tablet ενω ειναι μαρκα OEM δεν γραφει τιποτα πανω του. Ουτε μαρκα ουτε τιποτα. Ο φορτιστης και το καλωδιο USB φενονται εντελως ψευτικα.

Βαθμολογια: 8\10 (παντα σε σχεση με την τιμη)

Εχω μονο 3 αποριες:

1) Υπαρχει περιπτωση να μην παιζει Flash? Πως μπορω να το δω αυτο?

2) Ο επεξεργαστης ενω στο Site εγραφε 1.5 dual core , στο tablet γραφει 1.21 dual core. (Του εβαλα το CPU_Z και το ειδα)

3) Εχει το android 4.1 jelly bean. Επιδει γενικα δεν μου αρεσε οπως ειναι τα εικονιδια, εβαλα το Go Launcher. Παιζει να το ζοριζει επιδει δεν εχει τον ''μαμα'' Laucher?

Αν υπαρχει κανενας γνωστης ας μου απαντησει.

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.

Δεν γραφει τιποτα επανω γιατι ειναι ΟΕΜ δηλαδη ανωνυμο (το τι σημαινει πραγματικα ΟΕΜ και τι γενικα καταλαβαινουμε με τον ορο αυτο ειναι αλλο θεμα) οποτε λογικο να μην γραφει μαρκα.

Να το χαρεις φιλε αυτο εχει σημασια  :)

Δημοσ.

LOL! Και εγω ελεγα σε εναν φιλο μου ''καλα δεν ξερεις την μαρκα OEM?'' Πωπω ρεζιλι εγινα. Παντως καλο φενεται. Θα διξει στο χρονο. Ευχαριστω για τις ευχες σου να σε καλα!

Δημοσ.

Για το flash υπάρχει και στο φόρουμ του XDA ο πατσαρισμένος Dolphin οπότε ψάξε από εκεί μεριά. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάζω λινκ.

Δημοσ.

Πωπω το ειδα αυτο το Hyudai φενεται κορυφη. Αχ που ησουν ανθρωπε μου να μου ελεγες να επερνα αυτο? Και φτηνοτερο και ποιο δυνατο σε ολα. Τεσπα και με το δικο μου ακομα δεν εχω καποιο παραπονο. Και Flash Player κατεβασα απο Play Store και παιζει τα παντα ολα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν είδα το νήμα νωρίτερα.. Με 200 παίρνεις κάτι πολύ ανώτερο π.χ. αυτό ή παίρνεις αυτό με 133 ή εκείνο που πρότεινε ο φίλος από πάνω.

Όσο για το "μαμά launcher" είναι συνήθως πιο αργός ειδικά αν χρησιμοποιήσεις τις επιλογές που σου δίνουν οι custom.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Εγω να σου πω την αληθεια εβαλα τον Go Launcher και ειναι αρκετα ποιο γρηγορος απο τον ''μαμα''. Επισεις εχει ευκολη διαχειριση εικονδιων Drag And Drop. Δημιουργια φακελων και λοιπα καθως και πολλες ρυθμισεις. Τον συνηστω ανεπιφιλακτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια. Λοιπον ακουστε και πειτε την γνωμη σας. Αγορασα το ταμπλετ και στι site γραφει οτι ειναι στα 1,5ghz fual core ο επεξεργαστης. Του εχω βαλει πολλα προγραμματα και ολα λενε οτι ειναι στα 1,2 dual core και οχι 1,5. Τι λετε να κανω να επικοινωνισω με το καταστημα?

To Ταμπλετ ειναι αυτο 

http://www.cshop.gr/el/7-inch-tablets/26-phableta-phone-tablet-7-hd-3g-gps-bluetooth-dual-sim-android-4-1-dual-core-1-5ghz-hdmi-wifi.html

Επεξ/σία από Zergoulini

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...