Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το pc στην υπογραφη και θελω να αλλαξω καρτα μιας και πλεον εχει παλιωσει 

απο οτι θυμαμαι η μητρικη πλακετα εχει pci express 16 v1

μεχρι ποια καρτα θα μπορουσα να βαλω

660 με 760 θα εχουν διαφορες η καμια απο τις δυο?

τα παιχνιδια που παιζω ειναι κυριως στρατιγικης και ραλλακια 

ΥΓ για την ωρα παιζω σε 1280χ1024 αλλα θα παω σε 1920χ1080

Δημοσ.

μπορείς να παίξεις τέτοια παιχνίδια και με φτηνότερες κάρτες αν έχεις τα χρήματα πας στην 760 στα 260+

η (για μένα) καλύτερα πάρε την 650 ti boost!

ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

μεχρι 250 +- απλα δεν ξερω αν βαλω μια 660 και παιζει σαν μια 650 επειδη ειναι παλιο version στο pci express 

δεν εχω μεχρι τωρα προβλημα στα ραλακια μιας και το shift 2 που λιωνω παιζει μια χαρα απλα στα strategy τα εχω βρει σκουρα 

τωρα για 650 δεν ξερω αλλα η καταληξη στο 60 μου αρεση περρισοτερο :P

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα δηλαδει δεν θα εχω προβλημα με την μητρικη μου τοτε για τις βγαλανε pci express v3 :P

οποτε θα παω σε 760 για να συνεχισω την παραδοση :P

Δημοσ.

Για την 760 παντως αν την αγορασεις ΜΗΝ την παρεις απο το Πλαισιο καθως εχει την ακριβοτερη της αγορας,αν καταληξεις στην nvidia.Το visionstudio εχει φερει πολλες 760,απο Palit μεχρι Gigabyte ριξε του μια ματια,και ψαξε και αυτο που ειπε ο Millenium καθως η 7870με Tahiti Le αποδιδει σχεδον οσο η 7950(που εχει 305 ευρο)και κοστιζει λιγοτερα απο την 760(στην ελληνικη αγορα αυτη την στιγμη ;)

Δημοσ.

ρε παιδια εχει ερθει αυτη η 760 στην ελλαδα?

στο skroutz μονο μια της gigabyte με 3 ανεμιστηρες  εχει και αυτη δεν χωραει στο pc μου(ισα ισα χωραει η 260)

ΥΓ απο το site της evga μπορω να αγορασω και αν ναι τι χρειαζεται  

Δημοσ.

Υπομονή πάνω απ'ολα γιατι η κάρτα εχει φοβερη ζήτηση και τα πρωτα κομμάτια εξαντλήθηκαν.

Απο εκεί και περα ένας λογαριασμός pay pal ειναι υπεραρκετός για να ψωνίσεις κατ'ευθειαν από την EVGA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...