poulaki1976 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 παρελαβα ευχαριστω τον ts μεγιες σε ολους
fylatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τα εναπομείναντα κομμάτια στα public είναι στα 17ε
fylatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 <p>καποιο link?</p> σε κατάστημα το είδα, πήρα το ένα από τα δυο από το κατάστημα Πυλαίας στο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν ανανέωσαν το site
alexmm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 σε κατάστημα το είδα, πήρα το ένα από τα δυο από το κατάστημα Πυλαίας στο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν ανανέωσαν το site ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. και σήμερα ήμουν στα public της Τσιμισκή και ούτε είδα! είχε άλλα;
fylatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 σε κατάστημα το είδα, πήρα το ένα από τα δυο από το κατάστημα Πυλαίας στο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν ανανέωσαν το site ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό. και σήμερα ήμουν στα public της Τσιμισκή και ούτε είδα! είχε άλλα; Είχε ένα ακόμα και το touch. Αλλά δεν είδα τιμή. Ξεστοκαρουν λογικά γι αυτό δεν υπάρχουν και στο site
fou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 σε κατάστημα το είδα, πήρα το ένα από τα δυο από το κατάστημα Πυλαίας στο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν ανανέωσαν το site Ποτέ το πήρες; Σήμερα; (Σάββατο)
fylatos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 σε κατάστημα το είδα, πήρα το ένα από τα δυο από το κατάστημα Πυλαίας στο κόσμος στη Θεσσαλονίκη. Δε ξέρω αν ανανέωσαν το siteΠοτέ το πήρες; Σήμερα; (Σάββατο)Ναι 16.99
default Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν παει καποιος σε καποιο καταστημα Θεσ/νικης και μπορει (αν εχει 2ο στοκ φυσικα) να παρει και ενα για μενα θα το εκτιμουσα. Μενω Σερρες οποτε δε αποτελει προβλημα να συναντηθουμε καπου μετα.
samniotis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Στο cosmos είμαι τώρα. Πέρασα πριν λίγο από τα public και είχαν 2 κομμάτια. Ποσό κάνουν? ρωτάω... 99€ μου λέει! Γειά σας! Του λέω.... Μην πάει κανείς άδικα και κάνει τσάμπα δρόμο! Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
fylatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Είδες το pen and touch εδώ μιλάμε για το απλό. Μάθε να ζητάς αυτό που θες. Την Παρασκευή που πήγα στο ίδιο μαγαζί είχε δύο p&t στα 99 και δύο pen στα 17. https://docs.google.com/file/d/0BwXcP_E_XZVnZVlKaGlhaTB5cTA/edit?usp=sharing Δεν σου φταίω εγώ αν δεν ήξερες το προϊόν ή δεν ήξερε ο υπάλληλος τι του λες.
samniotis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί αρπάζεσαι βρε ξάδερφε? Σε κατηγόρησα για κάτι και δεν το κατάλαβα? Εγώ απλά είπα ότι τους έχουν μείνει μόνο 2 και είναι τα ακριβά! Να μην ενημερώσω τα παιδιά να μήν πάνε άδικα? Όσο για το αν ξέρω τί ζητάω, το ξέρω και το πλήρωσα κιόλας όταν αγόρασα 30€ το σκέτο (χωρίς δυνατότητα pen) 1,5 χρόνο πρίν για τα gestures! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα