Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή τιμή. Τόσο καλή που σε αναγκάζει να το πάρεις χωρίς να ξέρεις τι το θέλεις. <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Καλή τιμή. Τόσο καλή που σε αναγκάζει να το πάρεις χωρίς να ξέρεις τι το θέλεις. <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Εδω σκεφτηκα να το παρω κι εγω χωρις να ξερω καν τι ειναι....! :unsure:

Δημοσ.

εχω και τα σπαει, απλα με βολευουν αυτες που ειναι και touch-δουλευονται δλδ και σαν touchpad. την ειχα χρυσοπληρωσει πριν 2-3 χρονια.

Δημοσ.

Λίγο off topic, αλλά σχετικό με το αντικείμενο: στην περιγραφή του multirama "Για καλύτερη εργονομία, αυτή η ταμπλέτα παραδίδεται με μια γραφίδα χωρίς μπαταρίες και με δύο κουμπιά."

Τα δύο κουμπιά πράγματι αυξάνουν την αυτονομία, αλλά το ότι παραδίδεται με μία γραφίδα χωρίς μπαταρίες; Εκτός αν εννοεί ότι δεν παίρνει μπαταρίες γενικά...

Δημοσ.

ισως γινεται να γινει παραγγελια και να παραδοθει οταν ξαναχει το καταστημα stock. 

Για τα Multirama μιλάμε... Καλόμαθες από το amazon μου φαίνεται :P

• Like 6
Δημοσ.

Λίγο off topic, αλλά σχετικό με το αντικείμενο: στην περιγραφή του multirama "Για καλύτερη εργονομία, αυτή η ταμπλέτα παραδίδεται με μια γραφίδα χωρίς μπαταρίες και με δύο κουμπιά."

Τα δύο κουμπιά πράγματι αυξάνουν την αυτονομία, αλλά το ότι παραδίδεται με μία γραφίδα χωρίς μπαταρίες; Εκτός αν εννοεί ότι δεν παίρνει μπαταρίες γενικά...

δεν χρειάζεται μπαταρίες γενικά

Συμφωνώ, το Pen & Touch είναι αρκετά πιό βολικό, ειδικά τα 4 κουμπιά στο πλάι του tablet - αλλά η τιμή ήταν αχτύπητη για το απλό Pen

Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, καλό είναι να δεί και το Wacom Fun που έρχεται πακέτο με Photoshop Elements και Corel Painter

Δημοσ.

classic:

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε το Getitnow.gr για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν TABLET WACOM BAMBOO PEN CTL-470K-EN της παραγγελίας  5178354978 εξαντλήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ,με αποτέλεσμα να μην καλύψουμε  τη παραγγελία σας.

Σας  ζητάμε ειλικρινά συγνώμη  για την όποια ταλαιπωρία σας και θα προχωρήσουμε σε ακύρωση της παραγγελίας.

Βρισκόμαστε σε κάθε περίπτωση στην διάθεσή σας,

Δημοσ.

Τι ώρα παράγγειλες; 

Προς μεγάλη μου έκπληξη παρέλαβα κανονικά την ταμπλέτα την Παρασκευή το πρωί. Ειχα παραγγείλει από Multirama.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...