iwannart Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπερα παιδια. Λοιπον αντιμετωπιζω ενα προβλημα με ενα λαπτοπ toshiba που εχω. συνεχεια εκει που δουλευει ξαφνικα κλεινει και βγαζει μπλε οθονη και σβηνει και λεει ενα μηνυμα το οποιο το ειπα στο σερβις και μου πανε να κανω επαναφορα κλπ οκ τα εκανα ολα αυτα αλλα το προβλημα παραμενει. Το λαπτοπ ειχε τα windows 8 και λεω μηπως φταιει αυτο οποτε μιας και δε τα μπορω τα 8 λεω να κανω φορματ και να περασω τα 7(σπασμενα) Το ερωτημα μου ειναι πως κανω back up τα windows 8 να τα εχω σα γνησια μιας και τα εχω πληρωσει και επισης να τα εχω καβατζα σε περιπτωση που δε παιξει καποιος driver με τα 7 γιατι και αυτο μου το πανε στο σερβις, και μετα πως κανω αυτο το ρημαδι το φορματ στα 8. Ηδη ψαχνω να κατεβασω τα 7. Αν εχει κανεις καποιο καλο λινκ με το λοαντερ θα με διευκολυνε αν οχι θα τα βρω απο οκαπου και θα ξεκινησω φορματ γιατι δε παει αλλο ολο κλεινει. Δωστε τ φωτα σας!!!!!
ektor7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μπλε οθόνη πιο πιθανό ναα έχει πρόβλημα ή κάποιο κομάτι του hardware ή κάποιος driver και επειδή μιλάμε για Toshiba,πιθανό να θέλει και bios update! Με ποιο σερβις μιλησες?Της Toshiba? Εγώ θα τους το επερνα να το φτιάξουν οι ίδιοι! Το λογισμικό είναι ο τελευταίος ύποπτος στη μπλε οθόνη! Στα λάπτοπ υπαρχει ένα πρόγραμμα για να κανείς recovery DVD και στα Toshiba εκτός από τα recovery DVDs φτιάχνεις και ένα DVD με τους drivers και τα προγράμματα της Toshiba. Εκτός από τα recovery καλό είναι με κάποιο πρόγραμμα να βρεις το κωδικό των windows και να το γράψεις κάπου!
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Επίσης εχω την εντύπωση ότι αφου ειχε win 8 αυθεντικά, οποιοδήποτε dvd των 8 κι αν βαλεις πανω να κανεις φορματ θα δει το product key σου και θα εγκατασταθουν τα αυθεντικα 8αρια. Αλλα οπως και να χει καπου πρεπει να σου εχει καποιο προγραμα της toshiba εγκατεστημενο δημιουργιας dvd των windows 8 ή τουλάχιστον θα τα έχει σε κρυφό partition στον δίσκο και θα μπορείς να τα επαναφέρεις με κάποιο τρόπο. (θα αναγράφετε στο μάνουαλ του λαπτοπ) Πάντως αν εχεις εγγύηση κι εγω λεω να το πας στο σερβις της toshiba (και οχι σε κανα πλαισιο) να το δουν μονοι τους.
iwannart Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Βασικά το σκέφτηκα να τους το παω να το φτιάξουν αλλα αυτη τη στιγμή δε με παίρνει να μείνω χωρίς λαπτοπ ούτε λεπτό... Αρα λες να μη κάνω φορματ γιατί δε φταίει αυτο? .... Θα κοιτάξω να τους το πάω στην ανάγκη... Ευχαριστω για τις απαντησεις να σαι καλα!!!!
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κι εγώ δε νομίζω ότι φταίει λογισμικό αλλά η μπλε οθόνη λέει κάποιο μήνυμα αν μπορέσεις να το δεις ίσως βοηθούσε λίγο στην ανεύρεση του προβλήματος (εκτός αν κάθε φορά είναι διαφορετικό οπότε άστα να πάνε δε θα βγάλουμε άκρη). Αν θες να δεις αν φταίει κάτι από hardware πρέπει να κάνεις διάφορα τεστ πχ: Με το HDsentinel να δεις την υγεία του δίσκου memtest για να δεις αν βγαζουν errors οι μνήμες ram κάποιο stress test στην καρτα γραφικων να την ζορίσεις λίγο να δεις πως αντιδράει το λάπτοπ. (αν ανεβάζει θερμοκρασίες, κλείνει κλπ) Τώρα αν θες να δεις αν είναι από software θα λεγα πρωτα να ενημερώσεις τους drivers. Ότι νέο υπάρχει να το περάσεις. Ε στην τελική αν δε βαριέσαι ρήξε και μία επαναφορά. (δες στο manual του λάπτοπ, πρεπει να αναφέρει κάποιο τρόπο για επαναφορά/φορμάτ γιατί λογικά τα windows υπάρχουν στον δίσκο περασμένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα