Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ίσως ο τίτλος δεν είναι και ο καλύτερος.

θέλω σε ένα δίκτυο (workgroup) που αποτελείται από σταθερούς και φορητούς (win7, winXP) να κάνω μια πατέντα ώστε όταν γίνεται μια μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων να κόβεται η σύνδεση ή να σταματάει η μεταφορά. κάτι τέτοιο.

με λίγα λόγια δε θέλω κάποιοι να μεταφέρουν κάποια αρχεία. πως μπορεί να γίνει αυτό.

αν χρειάζεται να στήσω κάποιο domain και να μεταφέρω αυτά τα αρχεία στον server δεν υπάρχει πρόβλημα.

διαβάζω στο νετ πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα.

πως μπορω να το αποκτήσω κι εγώ; :-D

Δημοσ.

Πως γίνεται η μεταφορά αρχείων αυτήν την στιγμή; Με κοινόχρηστους φάκελους;

Θα έλεγα να κόψεις την κοινοχρησία γενικώς και να στήσεις έναν file server με σχετικά μικρό δίσκο (ανάλογα με τις ανάγκες των αρχείων σας). Δύο δωρεάν λύσεις είναι το freenas και το ClearOS. Έτσι δεν θα μπορεί να στέλνει ο ένας στον άλλο ότι θέλει, θα πρέπει να περνάνε όλα μέσα από τον file server όπου θα δημιουργήσεις χρήστες με κωδικούς και θα μπορείς να ελέγχεις ποιος έβαλε τι και να τραβάς κανένα αυτί.

Κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό.

Δημοσ.

οπως λεει και ο micos000 , τωρα πως τα μεταφερουν τα αρχεια? Με email ή με ip (πχ \\192,168,1,25\movies) ?

αν ειναι το πρωτο ειναι ευκολο, για το δευτερο ακολουθησε τη συμβουλη του micos000.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...