Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ρε παιδια να σας πω λιγο. Συνηθως εφτιαχνα το δικτυο μου για να εχω προσβαση στα αρχεια της αδελφης μου και αυτη στον δικο μου υπολογιστή είχε πρόσβαση μονο στον κοινοχρηστο. Δειτε τωρα τι εγινε.. Καταρχήν τρέχω Windows 7 και στα 2 PC. Συνήθως λοιπον, μετα απο φορμάρισμα ή κατι σχετικο, φτιαχνω ενα δικτυο στο 1ο pc παιρνω τον κωδικο και τον γραφω στο 2ο και βουαλά εχουμε δίκτυο. Ερώτηση 1η: Τι ειναι η ρημαδο συσκευες πολυμέσων; Εμφανίζονται στον "φάκελο" δίκτυο μαζί με το router που ειναι υπευθυνο για το δικτυο (υποδομή δικτύου). Ερώτηση 2: Εδω ειναι και το ποιο δύσκολο. Το δίκτυο δεν ήταν στημένο. Ήμουν στο PC της μικρής μου αδελφής και μπήκα: Δίκτυο - > Kostas PC Εκεί μεσα ειχε: έναν εκτυπωτή και έναν φάκελο users. Λογικά ολα μεχρι εδω. Στο φάκελο users είχε εμένα και τον κοινόχρηστο. Πάτησα να μπω σε εμενα και μου ζήτησε κωδικό και password. Τα έβαλα σκεπτόμενος οτι θα ειναι για 1 συνεδρία μόνο. Έλα ομως που τωρα η μικρή εχει πρόσβαση και φοβάμαι μην κανει καμία ζημιά. Βρε σβηνω pc router, βρε φτιαχνω καινουργια οικιακή ομάδα. ΤΙΠΟΤΑ! Το pc της εχει προσβαση στα αρχεία μου. Πως διά&&ο δουλευει το τοπικό ρε παιδια; πως να κλεισω την πρόσβαση στα αρχεία μου;
discoboyminimal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 απαντηση 1: Το windows media player , εχει dlna server.δηλαδη οτι εχει μεσα στο media player μπορει να αναπαραχθει σε αλλους υπολογιστες - τηλεορασεις - media player κλπ του δικτυου.απενεργοποιησε το αν δεν το θες.δεν ειναι κατι. απαντηση 2: Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης\Ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους κατω κατω εχει κοινη χρηση με κωδικο προσβασης.τσεκαρε το και δες αν θα δουλεψει. δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Σωστή η λογική σου, τωρα ομως, δεν μπαινει καν στο φακελο KOSTAS-PC (που εκει μεσα εχει και τα shared)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν ειναι δυνατή η πρόσβαση στο //KOSTAS-PC απο τα windows. Δεν εχετε δικαιώματα πρόσβασης <μπλα μπλα μπλα> επικοινωνηστε με τον διαχειριστή του δικτύου <μπλα μπλα>.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Θα είναι μπορούσες απλά να αλλάξεις κωδικό οπότε θα έχανε η αδερφή σου την πρόσβαση μετα το πρώτο μπουτ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι, ισως, αλλα αυτο ειναι προχειρη λυση στο πρόβλημα. Εγω θελω να καταλαβω πως προέκυψε. Μισο να το τσεκάρω. Πατησα κουμπια στην τυχη και δουλευει τωρα. τι να πω δεν ξερω.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 η τυχη δεν το κανε παντως , κατι εκανες εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα