Προς το περιεχόμενο

Used Games Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παδια εχω κατι αποριες σχετικα με τα used παιχνιδια του public για οποιον ξερει να απαντησει. Με τι κριτηριο αγοραζουν τα παιχνιδια απο ιδιωτες? Και επισης τα παιχνιδια που εχουν εκει για πωληση υπαρχει βεβαιωση καλης λειτουργιας ή υπαρχει περιπτωση τα παιχνιδια να ειναι κακης ποιοτητας και να μην παιζουν? ευχαριστω

Δημοσ.

Απλα τους ριχνει μια ματια ο υπαλληλος να δει αν ειναι μεσα το βιβλιαρακι κ το δισκακι.

Εγω εχω παρει μερικες φορες.Τα πρωτα που ειχα παρει ηταν σε αριστη κατασταση.

Μετα παιρνω δυο που ουτε καν μπορουσες να δεις απο κατω απ τη γρατσουνιες,δεν τα εβαλα καν στη κονσολα,τοσο χαλια δεν εχω δει στη ζωη μου δισκακι.

Δεν τα εβαλα στη κονσολα τα αφησα στο παρκακι στη γειτονια μου να τα παρει κανενα παιδακι κ μου εφυγαν τα νευρα.

Τωρα φιλε μου δεν το ξαναρισκαρω,οτι κ να βρω,οσο καλη προσφορα κ να ειναι δεν παιρνω.

Τωρα λογικα παιζουν αλλα αν δεν χαλιεσαι με το γεγονος οτι μπορει να ειναι χιλιογρατσουνισμενο παρτο.Εχουν κ καποια εγγυηση καλης λειτουργιας 90 μερες περιπου.

Δημοσ.

δεν μπορεις να τσεκαρεις το δισκακι πριν το αγορασεις;

προτιμα αγγελιες η απο εξωτερικο, προσωπικα μετα απο διαφορες μαλακιες του public τους εχω ριξει μαυρη πετρα.

Δημοσ.

Αγόρασα μια συλλογή 5 παιχνιδιών (tomb raider) μόνο με 5 ευρώ και όταν τα άνοιξα έμεινα έκπληκτος αφού τα cd ήταν ανέγγιχτα!

Τώρα σε άλλα τι συμβαίνει δεν ξέρω...

Δημοσ.

αναλογα με την κατασταση και ποσο νεο ειναι το καθε παιχνιδι και αναλογα με το στοκ τους ετσι σου αγοραζουν το παιχνιδι, τωρα αν θες να παρεις απο εκει μπορεις να το ελενξεις απο μονος σου το πως ειναι το καθε ενα.. για εμενα αν θες κατι για ανταλλαγη βαλε το σε αγγελια διοτι με τις τιμες που σου λενε δεν σε συμφερει

Δημοσ.

Εχω παρει αρκετα used απτα public, ολα ηταν σε τελεια κατασταση.

Αν θελετε μπορειτε να πειτε στον υπαλληλο να σας το ανοιξει να δειτε σε τι κατασταση βρισκετε.

Σιγουρα μπορει να τυχουν και καποια να ειναι χαλια, μου εχει τυχει να παω να αφησω παιχνιδια και ο υπαλληλος ουτε καν τα ελεγξε και μου εκανε εντυπωση (φυσικα τα ειχα σε τελεια κατασταση).

Επεισης μου εχει τυχει να αγορασω παιχνιδι για το pc (dirt showdown) το οποιο ενεργοποιειτε μεσω steam, τους το ειχαν παει εκει του το κρατησαν και το παιχνιδι το παλικαρι που θα το ειχε αφησει το ειχα κανονικοτατα ακομα στο steam και επαιζα, φυσικα εγω δεν μπορεσα να το ενεργοποιεισω στον δικο μου λογαριασμο μιας και ηταν ειδη χρησιμοποιημενος ο κωδικος του, οποτε αν παρετε κανα παιχνιδι για pc κοιταξτε πρωτα πισω στο κουτακι να δεν αν θα λεει τιποτα για steam, αλλιως πειτε του να σας το ανοιξει και ελεγξτε την τελευταια σελιδα απτο βιβλιαρακι, εκει σιγουρα λεει αν ενεργοποιειτε μεσω steam.Μην διχνετε εμπιστοσυνη στους υπαλληλους γιατι καποιοι ειναι περα βρεχει.

Δημοσ.

Επίσης άμ δεν σας κάνουν, δηλαδή δεν παίζουν, μπορείτε να τα δώσετε πίσω. Έχουν εγγύηση από τα Public. Και εγώ όλα τέλεια είναι που έχω πάρει εκτός από ένα OBLIVION Game of the Year για το PS3. Το κουτί ήταν μέσα στην μπίχλα αλλά και πάλι του αλλάζεις το κουτί. Κατά τα άλλα τέλειο ήταν το δισκάκι.

Δημοσ.

είχα ρωτήσει στα public αν τα ελέγχουν για να δουν αν παίζουν και με είχαν διαβεβαιώσει ότι όλα περνάνε από έλεγχο. Η τιμή τους καθορίζεται από τη κατάσταση που είναι ο δίσκος. Βέβαια δεν αγόρασα γτ δεν είχε μεγάλη ποικιλία αλλά από χρηματικής άποψης αξίζει.

Δημοσ.

Eχω παρει με 10Ε τα GoW3, MGS4 , Castlevania LoS  και με 7Ε τα Deus Ex και Uncharted1 ολα σαν καινούρια εκτος το uncharted που ηταν λιγο σπασμενη η θήκη.

Δημοσ.

είχα ρωτήσει στα public αν τα ελέγχουν για να δουν αν παίζουν και με είχαν διαβεβαιώσει ότι όλα περνάνε από έλεγχο. Η τιμή τους καθορίζεται από τη κατάσταση που είναι ο δίσκος. Βέβαια δεν αγόρασα γτ δεν είχε μεγάλη ποικιλία αλλά από χρηματικής άποψης αξίζει.

Καλα μην τους ακους και πολυ, σε καμια περιπτωση δεν σου κρατανε το παιχνιδι με βαση την κατασταση του.

Το μοναδικο και το πιο απλο που εχετε να κανετε ειναι να τους λετε να ανοιγει εκεινη την ωρα το κουτακι να δειτε την κατασταση του παιχνιδιου, ειμαι 1000% σιγουρος πως θα το ανοιξει, παντα το ανοιγουν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα παραγγείλει από public  το Resident Evil 5 Gold http://www.public.gr/product/gaming/used-games/ps3-used/used:-resident-evil-5-gold-ps3/prod4181278pp/

πιστεύοντας οτι είναι η "gold edition" http://www.skroutz.gr/s/254295/Resident-Evil-5-Gold-Edition-PS3.html του παιχνιδιού .

Moυ ηρθε σήμερα αλλα εχει το απλό εξωφυλλο και στο "εχτρα περιεχόμενο" εχει κλειδωμενα τα dlc, αρα ειναι η απλή έκδοση ετσι δεν είναι?

Δημοσ.

Κολοκυθια!!!!αυτο που σου ειπανε στα Public,οσο για το ποσο αξιζει απο "χρηματικης αποψης"...... τους πηγα μετα απο 5 ημερες ΠΡΩΤΟΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ το UGA tou PSVITA, μετα απο ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ, και μου το επαιρναν πισω ΓΙΑ 8~10Ε!!!!!!! στη Γλυφαδα (8Ε) και στο Συνταγμα - με εξι πλεον ημερες "χρησης" - (10)!!!!!! ποση χρηση μπορει να εχει κανει καποιος μεσα σε  ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ και πως μπορει να κρινουν αυτοι την "κακη" χρηση σε ενα "καρτοπαιχνιδο"......οταν μαλιστα τους ρωτησα πως ειναι δυνατον παιχνιδι που κυκλοφορει μολις 5 ημερες να το παιρνουν πισω για 8~10Ε ενω το πουλαγαν 50Ε (49,90) η απαντηση ηταν οτι οι τιμες ερχονται απο τα κεντρικα και αυτοι δεν μπορουν να κανουν τιποτα, μαλιστα μου εδειξαν τη "βαση δεδομενων" και οντως η τιμη ηταν αυτη!! (στη Γλυφαδα)

Το ιδιο με αρκετα παιχνιδια για Χ360 και PS3 τα οποια τα ΑΓΟΡΑΖΑ "ΚΑΝΟΝΙΚΑ" πρωτη μερα κυκλοφοριας (και επειδη τα βαριεμαι αρκετα ευκολα) τα πηγαινα πισω μετα απο 2 εως 8 ημερες το πολυ!!! οι τιμες απο 59.90 εως 69,90 και αυτοι μου τα επαιρναν πισω για 5, 10 και 15Ε!!! να σημειωσω οτι τα δισκακια επειδη ειμαι πολυ.......ηταν ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΑ (ακομα και του Χ360 που οσοι εχετε ξερετε για "ποτε πιανουν" τη γρατζουνια, οποτε μπορειτε να καταλαβετε ποσο πολυ "επαιζα"), ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ και  τα παντα μεσα αχρησιμοποιητα (κωδικοι για download content, pass κλπ)

Αυτα για τα "περι χρησης" και "χρηματικης αποψης"...... των PUBLIC!!!!

Επίσης άμ δεν σας κάνουν, δηλαδή δεν παίζουν, μπορείτε να τα δώσετε πίσω. Έχουν εγγύηση από τα Public. Και εγώ όλα τέλεια είναι που έχω πάρει εκτός από ένα OBLIVION Game of the Year για το PS3. Το κουτί ήταν μέσα στην μπίχλα αλλά και πάλι του αλλάζεις το κουτί. Κατά τα άλλα τέλειο ήταν το δισκάκι.

Oυτως ή αλλως τα Blu ray δισκακια του PS3 δεν "χαρασονται" (σχεδον) ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...