Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει τροφοδοτικό και έχει αυτή την μητρική :
http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2BE08C5B6A89EF1BA100014C2625C7B&pa=56CA86ADE52CEF4AADDCE2DEB8D98694

Ποιό θα είναι συμβατό με αυτή;;;
Αυτό είναι συμβατό
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ CORSAIR 600W BUILDER SERIES V2 80+ BRONZE;;;

Σάς ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

To υπόλοιπο σύστημα  είναι :
8GB DDR3 1600 MHz Corsair XMS3 Dual CL9

Σκληρός Δίσκος WD 3.5'' SATA3 1TB 7200rpm 64MB WD10EZEX

Intel Core i5-4570

Κουτί Aerocool Strike-X One Midi Black

Διαθέτει μέχρι 80 ευρώ μου είπε !!! Ασχολείται με βίντεο, επεξεργασία εικόνων και τέτοια !!!

Δημοσ.

Σου προτείνω το Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17">xfx 550 watt . πάρα πολύ καλό για τα λεφτά και 5 χρόνια εγγύηση. Αφού δεν έχεις extra τροφοδοτικό αυτό θα είναι υπέρ αρκετό.

Φαίνεται καλό αλλά επειδή έχω δοκιμασμένο σε εμένα αυτό :  CORSAIR 600W BUILDER SERIES V2 80+ BRONZE

έλεγα να του προτείνω αυτό αλλά δεν γνωρίζω αν είναι συμβατό!! Θα του δείξω τότε και αυτό που λές!!!

Δημοσ.

Φαίνεται καλό αλλά επειδή έχω δοκιμασμένο σε εμένα αυτό :  CORSAIR 600W BUILDER SERIES V2 80+ BRONZE

έλεγα να του προτείνω αυτό αλλά δεν γνωρίζω αν είναι συμβατό!! Θα του δείξω τότε και αυτό που λές!!!

και αυτό καλό είναι αλλά το xfx είναι πάρα  πολύ καλό και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε σχέση με το corsair. 

τα 600 watt πιστεύω είναι υπερβολή εκτός αν προσθέσει μελλοντικά κάποια κάρτα γραφικών που και πάλι το xfx θα τον καλύψει άνετα.

Δημοσ.

και αυτό καλό είναι αλλά το xfx είναι πάρα  πολύ καλό και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε σχέση με το corsair. 

τα 600 watt πιστεύω είναι υπερβολή εκτός αν προσθέσει μελλοντικά κάποια κάρτα γραφικών που και πάλι το xfx θα τον καλύψει άνετα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια!!!

Δημοσ.

Εδώ είμαστε για κάθε απορία. :)

Ώς σύνολο τον υπολογιστή του πώς τον βλέπεις??? Να το κάνω και εγώ έτσι??? B)

Δημοσ.

H πλατφόρμα 1150 νομίζω σταμάτησε να υποστηρίζεται λόγο των νέων επεξεργαστών της intel. Θα σου πρότεινα να ανοίξει καινούργιο θέμα για να σε βοηθήσουν πιο καλά και άλλα άτομα.

Δημοσ.

H πλατφόρμα 1150 νομίζω σταμάτησε να υποστηρίζεται λόγο των νέων επεξεργαστών της intel. Θα σου πρότεινα να ανοίξει καινούργιο θέμα για να σε βοηθήσουν πιο καλά και άλλα άτομα.

*1155.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...