.::NikoS::. Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Τα κατεβασες απο ιντερνετ; Ήταν επίσημα .iso της microsoft ή ότι να ναι στην τύχη; Λέω μήπως έχει πρόβλημα το 32μπιτο που κατεβασες ή γράφτηκε λάθος στο dvd.
tassos_7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 οπότε στα windows 7 64bit σου δούλευε κανονικά Ναι. Αλλα δεν εκανα προσπαθεια να δω και τωρα αν δουλευει κανονικα.Θα το κανω αυριο. Τα κατεβασες απο ιντερνετ; Ήταν επίσημα .iso της microsoft ή ότι να ναι στην τύχη; Λέω μήπως έχει πρόβλημα το 32μπιτο που κατεβασες ή γράφτηκε λάθος στο dvd. Ναι το κατεβασα απο ιντερνετ. Τα εχω ξαναβαλει σε ενα αλλο pc αλλα τα 64αρια. Τα 32αρια πρωτη φορα τα εβαλα. Σκεφτηκα και εγω αυτο που λεσ μηπως εχει προβλημα, και τα ξανακατεβασα αλλα τιποτα τα ιδια.
dimuscrossfire Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλύτερα θα ήταν να περάσεις τα windows από κάποιο cd.εννοώ γνήσια.μπορεί να φταίει και αυτό
tassos_7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 καλύτερα θα ήταν να περάσεις τα windows από κάποιο cd.εννοώ γνήσια.μπορεί να φταίει και αυτό Δεν νομιζω να φταιει αυτο ουτε 5% δεν δινω. Αν υπηρχε προβλημα τετοιο θα εμφανιζοταν μεσα στα windows μετα. Τα 64bit τα εχω περασει απροβληματιστα σε 2 διαφορετικα pc συμπεριλαμβανομενου και αυτου.
tassos_7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Σημερα προσπαθησα και του εβαλα τα 64αρια. Παλι κολλαει στο ιδιο σημειο αλλα παρατηρησα οτι, αν πατησω κουμπια απο το πληκτρολογιο μαζι και απο το ποντικι ξεκολαει και παει σε αυτη την εικονα Και κανει επανεκινηση κατευθειαν.Το ιδιο συμβαινει ακριβως και οταν παταω να ανοιξει με safe mode. Καποια στιγμη εκει που πεδευομουνα να βρω λυση μου εβγαλε σε μια επανεκινηση που εκανε να κανω windows memory test. Εκανε 2 test περιμενα μεχρι να ολοκληροθουν αλλα δεν βρηκε καποιο προβλημα. Λετε να φταιει τελικα η καρτα γραφικων για ολο αυτο που συμβαινει???
driftingcris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Με ενα Pc ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Μπορει να ειναι και καμια mobo. Καρτα γραφικων καλο ειναι δοκιμασεις αλλη
tassos_7 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Με ενα Pc ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Μπορει να ειναι και καμια mobo. Καρτα γραφικων καλο ειναι δοκιμασεις αλλη Αμα ηταν mobo δεν θα εδειχνε τιποτα διαφορετικα δειγματα ? Αλλη καρτα δεν εχω ωστε να δοκιμασω. Εχεις να προτεινεις κατι πολυ οικονομικο που να κανει στην mobo μου?
driftingcris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ζητα καποιου φιλου. Δεν ειναι να περνεις αν δεν εισαι σιγουρος. Αν στην τελικη δεν ειναι καρτα γραφικων, πεταμενα λεφτα
tassos_7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ζητα καποιου φιλου. Δεν ειναι να περνεις αν δεν εισαι σιγουρος. Αν στην τελικη δεν ειναι καρτα γραφικων, πεταμενα λεφτα Δεν μπορω να βρω αλλη καρτα γραφικων. Το σκληρο τον αλλαξα, cpu ειναι ok,RAM εκανα test ok. Τι αλλο μπορει να φταιει? Καρτα γραφικων πιστευω. Η motherboard αν ειχε προβλημα δεν εδειχνε κατι αλλο? Επισης μπορει να φταιει το τροφοδοτικο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα