Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

coolerman η κάρτα του έκανε κόλπα.αν δεις στην πρώτη σελίδα έχει βάλει φωτό που του βγάζει κουκίδες.τα windows 7 κάνουν έλεγχο της κάρτας.οπότε υπέθεσα ότι δεν την περνάει στον έλεγχο.αλλά είναι ένα βήμα πίσω τελικά.δεν έχει φτάσει στην κάρτα.

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όταν αντιγράψει τα αρχεία και τελειώσει θα σου κάνει επανεκκίνηση, θα φτάσει στο σημείο που λες και θα σου κάνει έλεγχο στην κάρτα γραφικών.θα στο λέει.τώρα στην περίπτωση σου κόλλησε λίγο πριν τον έλεγχο.οπότε ξανά από την αρχή.

Το ξαναεκανα παλι απο την αρχη τα ιδια μου κανει.

Τι μπορει να φταιει???? και γενικως κολλαει αρκετα και στην ολη διαδικασια περασματος των windows

Δημοσ.

coolerman η κάρτα του έκανε κόλπα.αν δεις στην πρώτη σελίδα έχει βάλει φωτό που του βγάζει κουκίδες.τα windows 7 κάνουν έλεγχο της κάρτας.οπότε υπέθεσα ότι δεν την περνάει στον έλεγχο.αλλά είναι ένα βήμα πίσω τελικά.δεν έχει φτάσει στην κάρτα.

ναι το είδα,είναι τα λεγόμενα artifacts

post-158254-0-51632300-1372944976_thumb.jpg

Δημοσ.

Καμια αλλη καρτα δεν εχεις να δοκιμασεις?

αυτό θα έλεγα κι εγώ.πρέπει να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα.είμαι σίγουρος ότι στο κάνει λόγω κάρτας

Δεν εχω παιδια αλλη καρτα δυστυχως.

Λετε να μου το κανει εκει που κολαει στο περασμα των windows λογω καρτας γραφικων???

Δημοσ.

Η καρτα σου εχει ΣΙΓΟΥΡΑ προβλημα αλλα μπορει να μην ειναι ο λογος που κολαει εκει.

Δοκιμασε οτι σου ειπε ο coolerman μια.

Απο εκει και περα δεν παει καπου το μυαλο μου εμενα παντως. Ισως να ειναι και καμια ραμ χαλασμενη ξερω γω

Δημοσ.

Τι μπορει να φταιει ρε παιδια εχω απελπιστει.

Κνω φορματ περναω τα windows και οταν ειναι να μπει την επιφανεια εργασιας εκει δηλαδη που λεει starting windows (οπως αναφερω και παραπανω) ΚΟΛΛΑΕΙ!!!!! και φτου και απο την αρχη μια απο τα ιδια!!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το πρώτο μου post στο forum, καλώς με :lol:

Να πω από προσωπική εμπειρία για το θέμα του παιδιού, όσες μα όσες φορές στο παρελθόν μου εμφάνιζε "κουκίδες" η παρόμοια κόλπα, ήταν καθαρά κάρτα γραφικών..  Βασικά ένα test θα τον πείσει 100%   B)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το πρώτο μου post στο forum, καλώς με  :lol:

Να πω από προσωπική εμπειρία για το θέμα του παιδιού, όσες μα όσες φορές στο παρελθόν μου εμφάνιζε "κουκίδες" η παρόμοια κόλπα, ήταν καθαρά κάρτα γραφικών..  Βασικά ένα test θα τον πείσει 100%   B)

Καλωσορισες Chs. 

Βασικα δεν πρεπει να κανει κανενα τεστ. Η καρτα γραφικων εχει σιγουρα προβλημα. Απο κει και περα μπορει το προβλημα που αντιμετωπιζει στην εγγατασταση των windows να ειναι απο κατι αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...