nassos69 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Γεια σε ολα τα παιδια. Μου εφεραν ενα λαπτοπ acer 5536/5236 χαλασμενο. Οταν πατας το power on αναβουν τα λεντακια του, ακουγεται ο ανεμιστήρας αλλα δεν αναβει τιποτα. Ουτε οθονη ουτε το λεντακι του σκληρου. Μνημες αλλαξα και τιποτα. Εξωτερική οθόνη έβαλα και πάλι τίποτα. Εχετε καμμια ιδεα να καταλαβω τι φταιει; μητρικη; καρτα γραφικων; επεξεργαστης; Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε να το ανοίξεις να βρεις την μπατάρια και να κανεις ενα reset στο bios αν για να μην ανάβει τίποτα για κάρτα γραφικών το κόβω
nassos69 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε να το ανοίξεις να βρεις την μπατάρια και να κανεις ενα reset στο bios αν για να μην ανάβει τίποτα για κάρτα γραφικών το κόβω Δυστυχώς το εχω δοκιμάσει και αυτό και δεν έγινε τίποτα. Η κάρτα γραφικών επισκευάζεται;
SPANK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δύσκολο συνήθως ειναι ενσωματωμένες πανω στην μητρική πλακέτα στα laptop , το μονο που θα μπορούσες να κανεις ειναι να το άνοιγες και να έβαζες θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών αν και απο την στιγμή που δεν ανάβει καθόλου.... μπορει να ειναι η κάρτα μπορει να ειναι και ο επεξεργαστής ομως
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Επισκευάζονται αλλά αν είναι ενσωματωμένες έχει μία διαδικασία... (αποκόλληση chip, αντε να βρεις αλλο και να κανεις reballing) εκτός αν απλά έχει χαλάσει η κόλληση κάτω απο το τσιπακι και φτιάξει τουλάχιστον προσωρινά με reflow (έχω φτιάξει μία κάρτα γραφικών στο desktop μου έτσι και δουλεύει 2-3 μήνες τώρα) Αν θες ρώτα σε κάνα You κάτι έχει πάρει το αυτί μου ότι κάνουν αυτοί. (τώρα για την αξιοπιστία δε ξέρω όμως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα