lalakis_green Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.407404 Καλησπερα . θα ηθελα την γνωμη σας για αυτο το πολυμηχανημα που σκεφτομαι να αγορασω. δεν θα ειναι πολυ συχνη η χρηση του. 3-4 εκτυπωσεις καθημερινα και σαρωσεις.οποτε κοιταω κατι απλο κ σχετικα φθηνο. εχω δει κ μερικα φθηνοτερα αλλα μαλλον καταληγω σ αυτο επειδη αναφερει οτι εχει οπτικη αναγνωριση χαρακτηρων κατα την σαρωση (απο αλλο σκανερ που ειχα παλιοτερα γνωριζω οτι αν δεν ειναι ευαναγνωστο το κειμενο ισως δεν κανει καθολου καλη δουλεια). wifi δεν ειναι απαραιτητο .fax δεν χρειαζομαι. ουτε με ενδιαφερει εκτυπωση φωτογραφιων. η παραγγελια θα γινει απο eshop θεσσ/νικης για να αποφυγω τα extra μεταφορικα. οταν τελειωσει η μελανη του μαλλον θα προτιμησω την αναγομωση. ευχαριστω εκ των προτερων για τις γνωμες σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εχω ένα πολυμηχάνημα canon παλιοτερο μοντέλο (pixma mp560) εδώ και 4 περίπου χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο , μου βγήκε πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billst21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 και εγώ μόλις πήρα το το πιο μεγάλο μοντέλο απο αυτό που σκέφτεσε να πάρεις και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γνώμη μου να το πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 παρε το με κλειστα ματια μη φοβασαι τιποτα, εγω εχω ενα canon πολυμηχανημα mg2150 το πηρα 50Ε το εχω περιπου 2 χρονια και ειναι αψογο σε εκτυπωσεις και κυριως σε φωτογραφια, καλυτερα και απο φοτωγραφεία εκτυπωνει τις φωτογραφιες, και τα μελανια αν θες να τα γεμισεις γεμιζουνε και ειναι και φτηνα, αν θες παλι να τα αγορασεις ειναι λιγο ακριβα, αλλα κρατανε αρκτετα, και δεν ξερενονται ευκολα ακομα και μηνα να τα αφησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μιας και η κουβέντα για μελάνια. Έχω εδώ και λίγο καιρό πάρει το MG 5350. Imitation μελάνια δέχονται ή θα τα πάρω και δεν θα τα αναγνωρίζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ολες οι σειρες canon δεχονται, αν ενωεις για αναγωμοση, εγω εχω αυτον τον mg2150 και τα δεχεται κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalakis_green Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 τελικα παρηγγειλα αυτο π ειχα στ μυαλο μου CANON PIXMA MG2250. θα επανελθω με εντυπωσεις οταν το δουλεψω. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα