naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς πρόβλημα αλλά θα ήθελα να με βοηθήσετε να το διαπιστώσω. Έχω την 9600GT της Nvidia όπως μαρτυράει η υπογραφή μου. Το θέμα είναι με τις θερμοκρασίες. Ενώ ο επεξεργαστής σε απλή λειτουργία των Windows έχει 30-35 βαθμούς (το πολύ 40), η κάρτα γραφικών με την εκκίνηση του υπολογιστή χτυπάει 45 βαθμούς ενώ μετά από λίγη ώρα στάνταρ θερμοκρασία γίνονται οι 55-56. Έπαιξα CS:GO για να δω πόσο φτάνει in-game και χτυπάει 70 βαθμούς. Επειδή ένας φίλος μου που έχει την GT430 σε απλή λειτουργία μου λέει πως έχει γύρω στους 45 φαντάζομαι οι δικές μου θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. Αυτά αφού έβαλα ένα δεύτερο 8αρι ανεμιστιράκι στο κάτω μέρος του case ώστε να βαράει πάνω στην κάρτα γραφικών. Αλλιώς η κάρτα γραφικών χτυπούσε καμιά φορά 70 μετά από αρκετές ώρες που είχα το PC ανοιχτό χωρίς games. Κατέβασα και το speedfan μήπως μπορώ να αυξήσω λίγο τη δύναμη από τα fans αλλά δεν έβγαλα άκρη. Καμιά ιδεα?
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κοιτα αν πάρεις την δικιά μου την gtx570 που βαράει στα games 90+ εσυ εισαι παγάκι , χωρις πλάκα τώρα δεν νομίζω οτι ειναι και πολλοί βαθμοί (70 στα παιχνίδια) και για καλοκαίρι. Μπορεις ομως αμα θέλεις να της ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες η ακομα να της βάλεις και καινούργια πάστα μηπως γίνει λιγο ποιο δροσερή ακομα δεν νομιζω παντως οτι γενικά ειναι ανησυχητικό
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κοιτα αν πάρεις την δικιά μου την gtx570 που βαράει στα games 90+ εσυ εισαι παγάκι , χωρις πλάκα τώρα δεν νομίζω οτι ειναι και πολλοί βαθμοί (70 στα παιχνίδια) και για καλοκαίρι. Μπορεις ομως αμα θέλεις να της ρίξεις ενα καθάρισμα απο σκόνες η ακομα να της βάλεις και καινούργια πάστα μηπως γίνει λιγο ποιο δροσερή ακομα δεν νομιζω παντως οτι γενικά ειναι ανησυχητικό Χθες άλλαξα κουτί οπότε δεν νομίζω να έχει και πολύ σκόνη. Αν δεν είναι ανησυχητικό εντάξει. Θα την αφήσω ετσι τότε
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Και σήμερα έτσι ξαφνικά από ότι φαίνεται η κάρτα τα παιξε αφού χτύπησε μέχρι και 113 βαθμούς ενώ έπαιζα CS:GO. Μπορώ να κάνω κάτι μπας και μειώσω θερμοκρασίες ώστε να μην κολλάνε τα παιχνίδια τουλάχιστον?
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Περίεργα πράγματα. Το άφησα για λίγο ανοιχτό το PC χωρίς παιχνίδι και έπεσε στους 60 βαθμούς και μετά στο CS:GO πάλι δεν ξεπέρασε τους 71-72. Της στιγμής μάλλον ήταν. Ωστόσο μπορεί να αλλάξω και πάστα. Αν ακολουθήσω το παρακάτω video είμαι καλυμμένος?
venumis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εκει δουλεύει η κάρτα σου, ντοτ γορι ! Και οι 70°C σε παιχνίδι είναι σουπερ.
aetos1988 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γενικά αυτή η γενία(g94, g92 chip) ήταν ιδιαίτερα θερμές εγώ είχα την 8800GT και σε idle είχε 65 βαθμούς και load έπιανε και τους 90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα