kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Λοιπον παιδια εδω και καποιο καιρο που χρησιμοποιω τα Windows 8 εχω ενα προβλημα.Δεν μπορω να ενημερωσω κανεναν απο τους drivers μου.Εχω δοκιμασει καποια προγραμματα που κατεβαζουν αυτοματα drivers αλλα δεν δουλεψαν.Σημερα που δοκιμασα να εγκαταστησω το update της nvidia παλι το ιδιο πραγμα,λιγο αφοτου ξεκινησε η εγκατασταση μαυρισε η οθονη και επρεπε να αποσυνδεσω το HDMI για να ξαναδειξει.Αφου το συνδεσα ομως εδειξε μια αδεια επιφανεια εργασιας που ειχε μονο το εικονιδιο της εγκαταστασης κατω στη γραμμη εργασιων και δεν μπορουσα να κανω τπτ(ουτε task manager ουτε τιποτα,μονο force restart απο το κουμπι τελικα)
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μην κατεβάζεις προγράμματα που κανουν αυτόματα εγκατάσταση , για τον καθε driver που θέλεις να μπαίνεις στο αντίστοιχο site του κατασκευαστή και να τους παίρνεις απο εκει Edit : Για τους drivers της nvidia μπήκες στην nvidia και κατέβασες τους drivers απο εκει ?
kataramenos32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μην κατεβάζεις προγράμματα που κανουν αυτόματα εγκατάσταση , για τον καθε driver που θέλεις να μπαίνεις στο αντίστοιχο site του κατασκευαστή και να τους παίρνεις απο εκει Edit : Για τους drivers της nvidia μπήκες στην nvidia και κατέβασες τους drivers απο εκει ? Ναι φιλε μου φυσικα Τελικα απο οτι βλεπω εγκατασταθηκε ο driver της nvidia αλλα και παλι δεν καταλαβαινω για ποιο λογο μου εκανε αυτα τα περιεργα...
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κοιτα δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο , αλλα οταν βάζεις τον driver οπως κανει εγκατάσταση για μερικά δευτερόλεπτα μαυρίζει η οθόνη και επανέρχεται και ολοκληρώνεται η εγκατάσταση για 3 4 δευτερα ομως οχι ποιο πολύ
umbrella co. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Για σωστη εγκατασταση οδηγων για gpu, πρωτα απεγκατασταση με http://treexy.com/products/driver-fusion και μετα εγκατασταση απο την επισημη ιστοσελιδα του κατασκευαστη, οπως εγραψε ο spank. Kαλο προγραμμα για απεγκαταστασεις γενικα ειναι και αυτο: http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
kataramenos32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ολα αυτα που μου λετε καλα ειναι αλλα τα ξερω ηδη φιλοι μου το θεμα ειναι πως το ιδιο γινοταν και με οδηγους αλλων συσκευων και οχι μονο με αυτον της gpu.Οπως και να εχει ευχαριστω αλλα εφαγε φορματ το μηχανημα και ειμαι κομπλε με τα 7 ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα