DaRkAnGeL999 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μπορεί κάπως να συνδεθούν και να επικοινωνούν 2 διαφορετικά μηχανήματα: Tο 1 να εχει live ενα πρόγραμμα γραμμένο σε C# + WPF Το 2ο να τρέχει back-end PHP σε κάποιο web interface Πολύ γενικό σενάριο: Δίνεται αυτόματα ενα alarm απο μια κάμερα και στέλενεται μέσω php (που τρέχει στο back-end ui της cam), σε εναν υπολογιστή που τρέχει windows program γραμμένο σε C#? Π.χ να τρεχει C# ως web service? Π.χ να έχουν share μια db και μόλις κάνει Update η php να δίνεται σήμα στην C#? (πολυ αργό/βαρύ νομίζω) Δεν θέλω κάποια detailed επεξήγηση απλα προσπαθώ να πάρω μια γενική ιδέα αν γίνεται και το πως. Επίσης δεν θέλω το web interface να είναι σε asp .net. Ο μόνος λογος που το κάνω αυτό είναι χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που έχω στην php να εμβαθύνω στην C# (που είμαι οσο noobas γίνεται) με κάποιο real scope. Thanks!
Portmaster Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κάνε expose ένα REST service από το wpf app με self hosted WebApi. Απλά βάλε τα deps από το nuget, http://nuget.org/packages/Microsoft.AspNet.WebApi.SelfHost/4.0.30506.0 Μακριά από SOAP
hawkpilot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αν δε σε ενδιαφέρει real-time ενημέρωση νομίζω η καλύτερη και "καθαρότερη" λύση είναι restful service όπως σου προτείνει και ο Portmaster.
Apoll Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Πολλές λύσεις. Μία απλή, η ΡΗΡ εφαρμογή, φτιάχνει ένα XML και το στέλνει στην C# εφαρμογή (service ή client δεν έχει σημασία εσύ ξέρεις άλλωστε) . Η οποία μπορεί να έχει network port listener object που δουλεύει σε παράλληλο thread, λαμβάνωντας το αρχείο, και ξεκινώντας και το σχετικό event. Δώσε περισσότερες πληροφορίες τί ακριβώς θες να κάνεις και τί έχεις αυτή τη στιγμή, και θα βοηθήσω (και με κώδικα αν χρειαστεί). Άλλωστε επικοινωνία με διάφορες συσκευές μέσω δικτύου είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιώ κατά κόρον, μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να ελέγχο 2000+ συσκευές παράλληλα στο κάθε λιμάνι με διαφορετικές λύσεις το καθένα, δεδομένου των διαφορετικών συσκευών (κάμερες, RDT, IR, laser, μπάρες, touch screens, εκτυπωτές, ένα σωρό μλκς).
DaRkAnGeL999 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ακόμα είμαι σε πολύ πρωιμο στάδιο και δεν εχω γράψει κατι (εχω και την δουλεια καθημερινές).. θα αρχίσω με την php να την τελειώνω στα γρήγορα και μετα θα αφοσιωθώ στην C#. Το αρχικό σενάριο που έχω σκέφτει είναι να παίζει όπως το λες (να λαμβάνει το "package" σε ενα thread και να ξεκινάει διάφορα events), απλα δεν ήξερα κατα πόσο είναι εφικτό χωρίς να πάρει κανα χρόνο να το γράψω. Μόλις προχωρήσω και έχω κάτι θα σε κανω contact μιας και φαίνεται οτι το κατέχεις το συγκεκριμένο ανετα
Apoll Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Φυσικά. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αντίθετα είναι πολύ απλό ως σκεπτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα