Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλεις την απόλυτη εξομοίωση με τιμονιέρα πας μόνο σε PC και στα rFactor, netkar, iracing , LFS (ντάξει είναι λίγο τραγικό σε τέτοια εποχή να βλέπεις τα γραφικά του) και το asseto corsa όταν βγει.

Τα GT και Forrza έχουν ένα πολύ ωραίο gameplay που σε κρατάει απασχολημένο για αρκετό διάστημα και μια ωραία semi-sim οδήγηση. Δεν υπάρχουν τα απόλυτα physics αλλά υπάρχει μια αληθοφάνεια σε σχέση με τα NFS πχ όπου μπαίνεις σε στροφές 90 μοιρών με 200χλμ.

Ανυπομονώ να βγει το GT6 γιατί η αλήθεια είναι ότι μου λειψε. Το 5 σχεδόν το χω βγάλει, μόνο το b spec μένει και έχω βαρεθεί απλά να κόβω βόλτες. Το online του από την άλλη πάσχει αρκετά, 1 ώρα θέλω για να βρω έναν φυσιολογικό αγώνα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To δοκίμασα πριν λίγο. Η οδήγηση είναι αισθητά καλύτερη, τα γραφικά σε μικρότερο βαθμό. Αυτό που θέλω να πιστεύω πως δεν θα υπάρχει στην κανονική έκδοση είναι τα framedrops. Ήταν έντονα σε πολλά σημεία και είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει με αυτά τα δεδομένα γιατί αν έχεις μπροστά σου 10 AI στην 1η στροφή της Fuji θα γονατίσει, οπότε πρέπει να λυθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ . Θα το αγοράσουμε στο playstation και στο xbox!!! :-D

Titanomaxe τελικά πόσο χρόνο ,ποσα Teraflops και πόσους πυρήνες i7 χρειάζονται για να προσφέρουν την ίδια ποιότητα στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων σε σχέση με  τα GT και Forza???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...