Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@πετερ: περαν των κλασσικων Logitech GT, G25, G27, τι αλλο παιζει για GT5?

και αξιοπρεπες περιπου στα 100 ευρω και πιο ακριβες. Αυτες που εγραφες αλλου για fanatec δε τις βρισκω στο σκρουτζ.

Για κανε ενα καλο review οποτε εχεις ορεξη.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι απο αυτους που επενδυσαν αρκετα χρηματα στο pCars

ωπ! ωραια. εγω δεν προλαβα το funding και ειμαι στην απεξω.

παρ'ολα αυτα, ενα build το εχω παιξει, και εχω ολα τα προηγουμενα της slightly mad.

το τελευταιο τους retail, το ferrari, σορυ που το λεω, αλλα ΜΟΙΑΖΕΙ με sim racer αλλα δεν ειναι.

οταν στριβεις το τιμονι, το οχημα δινει την αισθηση οτι στριβει ολοκληρο και οχι οτι εχει προσθιους τροχους που τους χρησιμοποιει για αυτη τη δουλεια.

μετα απο αυτο το game, το αμεσως επομενο τους ειναι το pcars. και σε αυτο που επαιξα δεν ειδα τεραστια διαφορα σε αυτον τον τομεα.

δεν ξερω τι γινεται τους τελευταιους μηνες, αλλα παλιοτερα οντως δεν υπηρχε συγκριση. οχι ομως οπως το εννοεις εσυ.

περα απο αυτο, και για το γενικοτερο που λες περι sims, προσωπικα πιο πολυ τη βρισκω με το forza, παρα με τα "μεγαθηρια" του pc. (το βαζω σε εισαγωγικα γιατι μεγαθηρια ειναι μονο στο ονομα. αλοιμονο αν ειναι μεγαθηριο κατι που εχει 30.000 παιχτες) και περα απο ολα τα υπολοιπα, αναφερομαι και στα physics.

για το gran turismo, θα συμφωνησω μαζι σου οτι μεχρι και το 5 ειναι κατ'ευφημισμον "real driving sim", αλλα αν παιξεις το καινουργιο demo θα δεις οτι πολλα σημαντικα πραγματα εχουν βελτιωθει προς το καλυτερο. (μερικα οχι)

για το pcars, θα προτιμουσα να αφιερωθουν να φτιαξουν ενα γαμιστερο trackday simulator στο pc. και αυτο απο μονο του ειναι καρα-full time απασχοληση. βλεπω ομως οτι πανε να το βγαλουν και σε οτι κονσολα κυκλοφορει στην πιατσα, και μου μπαινουνε ψυλλοι....

p.s.

Qualifying lap : Silverstone grand Prix, 370z,  2:21:568

Δημοσ.

Πόσο πλάκα έχει που τσακώνεστε σε ένα topic για το Gran Turismo 6 Demo για το Forza και το για αν είναι καλύτερο από το GT. 

Δημοσ.

@πετερ: περαν των κλασσικων Logitech GT, G25, G27, τι αλλο παιζει για GT5?

και αξιοπρεπες περιπου στα 100 ευρω και πιο ακριβες. Αυτες που εγραφες αλλου για fanatec δε τις βρισκω στο σκρουτζ.

Για κανε ενα καλο review οποτε εχεις ορεξη.

- το fanatec csr ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο σετ που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.

1) http://eu.fanatec.com/Forza%20Motorsport%20CSR%20Elite%20Wheel%20EU

2) http://eu.fanatec.com/Pedals/ClubSport%20Pedals%20V2%20EU

απο εκει και περα, παιρνει και αρκετο customization αν εχεις ορεξη και χρημα...

βεβαια μας γαμησε η microsoft που κανει και τη δυσκολη, και το σετ αυτο που λεει απανω "FORZA", ειναι πολυ πιθανο οτι δεν θα παιζει στο forza 5.

- καλυτερη budget λυση, που καλυπτει μονο ps3(/ps4) και pc, και οχι 360 και οχι xbox1, ειναι η driving force gt της logitech.

νομιζω τα ελληνικα μαγαζια την εχουν σε προσφορες απο 150 που εχει κανονικα, λιγο κατω απο κατοσταρικο..

για τα λεφτα της αξιζει και με το παραπανω.

http://gaming.logitech.com/el-gr/product/driving-force-gt-gaming-wheel

δεν εχει συμπλεκτη, αλλα ετσι κι αλλιως στο θεμα του συμπλεκτη γαμιεται η polyphony, οποτε ειδικα αν τη θες για GT, δεν χανεις τιποτα. και η πεταλιερα ειναι λιγο της πλακας, αλλα με ~90ε δεν μπορει να εχει κανεις παραπονο.

Πόσο πλάκα έχει που τσακώνεστε σε ένα topic για το Gran Turismo 6 Demo για το Forza και το για αν είναι καλύτερο από το GT. 

κανεις δεν τσακωνεται, και επιπλεον αν διαβαζες θα εβλεπες οτι η κουβεντα εχει να κανει περισσοτερο με το pcars..

ασε που εγω εβαλα και χρονους, αλλα δεν βλεπω κανεναν αλλον να προσπαθει..

p.s.

Qualifying lap : Silverstone grand Prix, 370z,  2:21:568

Δημοσ.

Eμμμμ βασικα ειμαι απο αυτους που επενδυσαν αρκετα χρηματα στο pCars οποτε καταλαβαινεις οτι γνωριζω πολλα. Το pCars δεν μπαινει καν σε συγκριση με GT και Forza. Θα ηθελαν τα 2 τελευταια να εχουν εστω και στο ελαχιστο σχεση με το pCars. Προς το παρον ειναι 2 καθαρα semi-arcade racing games που αυτογελοιοποιουνται με τιτλους οπως The real driving simulator.

Ποια απο ολες τις build εχεις παιξει ?

Δημοσ.

οσοι περιμενετε διαφορες στα γραφικα για να δικαιολογησετε την αγορα, ισως να απογοητευτειτε...

Δημοσ.

οσοι περιμενετε διαφορες στα γραφικα για να δικαιολογησετε την αγορα, ισως να απογοητευτειτε...

χθες το επαιξα λιγο και οντως και εγω δεν ειδα διαφορες στα γραφικα, τωρα το αλλο που λες για το framerate επισης δεν το παρατηρησα καθολου, αλλα εγω το παιζω με την καμερα εξω απο το αυτοκινητο, θα το δοκιμασω και με την μεσα καμερα οταν θα ειμαι σπιτι, να δω εαν οντως ειναι τοσο τραγικη η διαφορα οπως λες.

Δημοσ.

..να δω εαν οντως ειναι τοσο τραγικη η διαφορα οπως λες.

:D εσυ μπορει και να μην τη δεις εδω που τα λεμε :D

παρ'ολα αυτα, κανε ενα ευκολο τεστ:

σε αναλυση 1280Χ1080, βαλε να παιξεις το πρωτο weekend event (Automn Ring, nissan spark)

βαλε cockpit cam, και τα καρε στις στροφες με ενα-δυο αυτοκινητα μπροστα σου, σου εγγυωμαι οτι θα τα μετρας με το ματι.

προσωπικα δεν τρεχω ποτε σε cockpit cam, το θεωρω μεγαλη βλακεια, οποτε το παιχνιδι παραμενει playable για μενα στα 720p και bumper view. ΑΝ επαιζα cockpit ομως, 100% θα περιμενα να βγει πρωτα το τελικο παιχνιδι και να δω, πριν αγορασω.

Δημοσ.

καλυτερη budget λυση, που καλυπτει μονο ps3(/ps4) και pc, και οχι 360 και οχι xbox1, ειναι η driving force gt της logitech.

νομιζω τα ελληνικα μαγαζια την εχουν σε προσφορες απο 150 που εχει κανονικα, λιγο κατω απο κατοσταρικο..

για τα λεφτα της αξιζει και με το παραπανω.

http://gaming.logitech.com/el-gr/product/driving-force-gt-gaming-wheel

δεν εχει συμπλεκτη, αλλα ετσι κι αλλιως στο θεμα του συμπλεκτη γαμιεται η polyphony, οποτε ειδικα αν τη θες για GT, δεν χανεις τιποτα. και η πεταλιερα ειναι λιγο της πλακας, αλλα με ~90ε δεν μπορει να εχει κανεις παραπονο.

ευχαριστω, δε θελω να δωσω και τοσα πολλα για τιμονιερα. Ενταξει δεν το εχω τοσο το μικροβιο οσο εσυ

Για PS3, PS4 με ενδιαφερει προς το παρον. Ισως στο μελλον Forza αλλα αμα πεσει η τιμη και εχει και καλη πολιτικη το Χ κουτι

Θα περιμενω μηπως βρω προσφορα την G27 στα 180-200

η την απλη GT στα 80 περιπου (να φανταστεις την εχω αγορασει για ξαδερφο πριν 3 χρονια στα 70 ευρω - τοσο ειχε παντου τοτε και ο μ@κ@κ@ς περιμενα να μπει σε προσφορα να τη παρω ακομη πιο φτηνα, και οσο παει και ανεβαινει εκτοτε)

Δημοσ.

:D εσυ μπορει και να μην τη δεις εδω που τα λεμε :D

παρ'ολα αυτα, κανε ενα ευκολο τεστ:

σε αναλυση 1280Χ1080, βαλε να παιξεις το πρωτο weekend event (Automn Ring, nissan spark)

βαλε cockpit cam, και τα καρε στις στροφες με ενα-δυο αυτοκινητα μπροστα σου, σου εγγυωμαι οτι θα τα μετρας με το ματι.

Πεφτει αισθητα το framerate οντως στην cocpit cam, αλλα με τιποτα δεν μετρας τα frame, αυτα ειναι υπερβολες , μια χαρα playable ειναι το παιχνιδι και απο αυτην την καμερα.

Εβαλα στο καπακι το 5 και εκανα το ιδιο τεστ και εκει δεν ειδα διαφορα, οποτε πιθανα να οφειλεται οτι δεν ειναι ο τελικος κωδικας του παιχνιδιου στο demo, αφου απο αποψη γραφικων δεν ειδα κατι που να δικαιολογει χειροτερο frame rate.

Δημοσ.

Ποια απο ολες τις build εχεις παιξει ?

Oλες. Παιρνω και μια εξτρα μεσα στην εβδομαδα. Οσο προλαβαινω παιζω, ομως περισσοτερο για να αναφερω τα οποια προβληματα βρισκω και οχι για διασκεδαση.

Δημοσ.

@petran

Ίσως να μην το ξέρεις (θα το έχεις καταλάβει), αλλά τα Shift ηταν πολύ βιασμένα παιχνίδια.

Η SM ήθελε να τα δουλέψει κι άλλο, και είπε πως δεν είναι τελειωμένα, αλλά η ΕΑ, κλασικά, δεν ενδιαφέρθηκε.

Απλά ήθελε να το βγάλει εγκαίρως, είτε τελειωμένο, είτε όχι.

Όσο για το Ferrari, λίγο που έπαιξα ηταν τραγικό το λιγότερο.

• Like 1
Δημοσ.

Assetto Corsa και ολα τα αλλα ειναι πορτοκαλοφλουδες λεμε

ας βγαλουν ενα demo λοιπον ή το παιχνιδι ολοκληρο.

αρνουμαι για μια πιστα-ενα αμαξι να παω να αγορασω το netkarpro.

@petran

Ίσως να μην το ξέρεις (θα το έχεις καταλάβει), αλλά τα Shift ηταν πολύ βιασμένα παιχνίδια.

Η SM ήθελε να τα δουλέψει κι άλλο, και είπε πως δεν είναι τελειωμένα, αλλά η ΕΑ, κλασικά, δεν ενδιαφέρθηκε.

Απλά ήθελε να το βγάλει εγκαίρως, είτε τελειωμένο, είτε όχι.

Όσο για το Ferrari, λίγο που έπαιξα ηταν τραγικό το λιγότερο.

οπως ειπα, αυτο που κανουν τα forza-gt δυστυχως το κανουν πολυ λιγα παιχνιδια. οποτε

μακαρι το pcars να ειναι ενα απο αυτα, και να ειναι και καλυτερο, αλλα

δεν μπορω ευκολα να δεχτω οτι και τα τρια τελευταια racing games που εφτιαξε αυτη η εταιρια, ηταν μαπα απο ..τυχαια συμπτωση και απο λαθος του ..φουφουτου :D

Δημοσ.

Πιο ολοκληρωμενα παιχνιδια απο το forza και το GT δεν υπαρχουν, μπορει να μην ειναι τελειως simulation, αλλα εχουν ενα πακετο που κανενα αλλο παιχνιδι δεν ειναι ουτε καν κοντα.

Τωρα, καρε δεν μετρας με την καμια, ιδιο μου φανηκε με το 5 και τα γραφικα και τα καρε. Δεν μου αρεσε η μεχρι τωρα υλοποιηση του force feedback για το DFGT, σχεδον δεν υπαρχει, επισης τα κουμπια για τις ρυθμισεις δεν παιζουν, ελπιζω στην final εκδοση να φτιαξουν. 

Απο οδηγικη πλευρα, βλεπω πιο σημαντικες διαφορες, η κλισεις της αναρτησης ειναι πιο ρεαλιστικες και γενικα βλεπω ενα πιο ρεαλιστικο κρατημα στα αυτοκινητα και αντιδρασεις που δεν υπαρχαν στο 5.

Το μενου δεν ξερουμε αν θα παραμεινει ετσι, αλλα μου αρεσε. Μουσικη ειναι απλα το πιο αδιαφορο πραγμα σε racing simulation, πρωτο πραγμα ειναι να την κλεισω. Επισης παρατηρησα καποια ρετρο στοιχεια απο παλιοτερα gt.

Εγω θα το αγορασω, για τα νεα αυτοκινητα που θα εχει, τις νεες πιστες και τον βελτιωμενο χειρισμο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...