Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και γενικοτερα τα μεγαφωνακια ερχονται μαζι με την μητρικη και οχι με το κουτι..οποτε δες μια και στη συσκευασια της μητρικης για κατι τετοιο..

http://img150.imageshack.us/img150/3741/pcloft203694992016jj2.jpg

Δημοσ.

Αυτη ειναι η μητρικη για να δειτε αν εχει ενσωματεμενο που ανεφερε ο adtakhs.. Κατι extra σαν αυτο που δειχνεις discoboy δεν εχει η συσκευασια

dl_ga-990fxa-ud3_rev3.jpg

Δημοσ.

πως να το δεις βρε αν είναι κάτω από την ψύκτρα που λέει GIGABYTE ? :-D

Δεν θυμάμαι καλά, μιας και έχουν περάσει όλα τα UDX της GIGA από τα χέρια μου, αν η συγκεκριμένη έχει 100% από κάτω.

Αν δεν έχει κοίταξε στο κουτί της μητρικής μην το έχουν παρέα σε σακουλάκι με το SLI BRIDGE .

Δημοσ.

Εγω πως μπορω να δω αν ειναι ενσωματομενο? Οχι δεν εχει τιποτα το κουτι μεσα το 2πλοκοιταξα..

Αρα λογικα ενσωματομενο θα ναι.. Αλλα γιατι δεν παιζει..?

Δημοσ.

Δεν είναι ενσωματωμένο παιδιά, το τοποθετείς εσύ, πρόσφατα το βάλαμε σε φίλο με ίδια μητρική. Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν έρχεται με τη  μητρική ή με το κουτί. Kατά 99% έρχεται με το κουτί.

Συγκεκριμένα η θέση του φαίνεται στην εικόνα και αν διαβάσεις το manual της μητρικής γράφει

Connects to the speaker on the chassis front panel. The system reports system startup status by issuing a beep code.

plhp.jpg

Δημοσ.

Όλες έχουν εκεί υποδοχή άσχετα αν έχουν και ενσωματωμένο !

Το θέμα είναι πως κάποιες giga έχουν, αλλά δεν θυμάμαι ποιες ..... γιατί από τα χέρια μου έχουν περάσει σχεδόν όλες /

Δημοσ.

παιδια με τον 8120 χρονισμενο manual στα 4,2 κι ρευμα στα 1,35

τιναξα στον αερα το μοσφετ του επεξεργαστη μετα απο 1,5  χρονο ακριβως  τρεχσοντας ενα prime 95 για ενα μολις λεπτο.

ειχα το rev 1.0 εγω.

πολυ προσοχη με το overclock και αν ειναι δυνατον ενας ανεμιστηρας να φυσα τα mosfet.

η ud3 δεν ειναι για extreme overclock ειδικα σε 125αρη επεξεργαστh.

αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι ειμαι παθων.

τωρα μου εδωσαν εις αντικατασταση μια msi 990fxa-gd65 και επειδη ειμαι παθων των εχω στα 3,8 με 1,30

Δημοσ.

παιδια με τον 8120 χρονισμενο manual στα 4,2 κι ρευμα στα 1,35

τιναξα στον αερα το μοσφετ του επεξεργαστη μετα απο 1,5  χρονο ακριβως  τρεχσοντας ενα prime 95 για ενα μολις λεπτο.

ειχα το rev 1.0 εγω.

πολυ προσοχη με το overclock και αν ειναι δυνατον ενας ανεμιστηρας να φυσα τα mosfet.

η ud3 δεν ειναι για extreme overclock ειδικα σε 125αρη επεξεργαστh.

αυτη ειναι η γνωμη μου γιατι ειμαι παθων.

τωρα μου εδωσαν εις αντικατασταση μια msi 990fxa-gd65 και επειδη ειμαι παθων των εχω στα 3,8 με 1,30

Περισσότερο για αστοχία υλικού μου φάινεται. Μια χαρα oc αντέχουν

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα εγω τι να κανω με το μεγαφωνακι.. Εφοσον δεν ειχε το 600Τ.. να παω σε καποιο μαγαζι να αγορασω ενα? Θα κρεμεται σαν το μουτσουνι στο εσωτερικο του κουτιου? Βλακεια.. Μηπως να το αφησω χωρις τα "beep codes" ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...