Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας (ξανα  :P ) ειδα σε ενα-δυο sites οπως το newegg κριτικες για την 990fxa-ud3. πιο συγκεκριμενα αναφερει καποιος στα σχολια:

Good board... but what about the 8350?

Pros: Has run solidly since purchased in 2011 with my Phenom II 980 black.

Cons: On board sound stopped working. Didn't really care I have a dedicated sound card.

Other Thoughts: I want to upgrade to an 8350. I'm hearing that this board will throttle the cores of an 8350 under load without overclocking due to heat issues.

εσεις τι λετε? το εψαξα στο ιντερνετ και βλεπω οτι πολλοι κανουν τον συνδυασμο fx8350-990fxa-ud3

Δημοσ.

Αν και δεν εχει μπει σε λειτουργια ακομα το τουμπανακι μου.. (περιμενω ακομα το δεμα απο e-shop), χθες παρελαβα την Gb-990fxa-ud3- rev3.0

Απο e-shop περιμενω να ρθει και ο 8350.. Λογικα αυτα τα θεματα στο rev3.0 της συγκεκριμενης mobo θα χουν διορθωθει.. Δες τα issues που διαβαζεις αν αναφερονται για την απλη 990fxa-ud3 ή την rev3.0..

To vision-studio εχει και τις 2.. Αν προκειται να αγορασεις να παρεις αυτην που γραφει rev3.0 και οχι την παλιοτερη που κοστιζει και 11 ευρω παραπανω.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33993&cat=3&sub=374&pmanuf=195&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

κατι παρομοιο ισχυει και στην 990ΧΑ

δεν μπορεις να κλεισεις το APM Οταν κλοκαρεις και οταν ο επεξεργαστης ξεπερασει το tdp του,η μητρικη του ριχνει τη συχνοτητα.

Δημοσ.

@Skr1ll3x

ναι την rev 3.0 θα βαλω. 

@xristaras12
πιστευεις πως δεν θα εχω προβλημα? (δεν θα ασχοληθω με overclocking)

Δημοσ.

επειδη κ εγω στην ιδια κατασταση ειμαι(με αλλη μητρικη βεβαια) δεν εχω συναντησει πουθενα ακομα και τωρα το καλοκαιρι καποιο θεμα με την εργοστασιακη ψυκτρα κιολας. Σε multithreaded games ο επεξεργαστης καθεταια στα 3,8 για ωρες χωρις καποιο θεμα(εχω το HWinfo Και παρακολουθω realtime)αλλα και ανεβαινει στα 4,1 και καθεται παλι οταν χρειαζεται σε πιο light εφαργμογες.

Για να μη σε παρω στο λαιμο μου περιμενε κ απο καποιον αλλο απαντηση,αν και πραγματικα σε στοκ συχνοτητες δεν φανταζομαι οτι μπορει να υπαρξει προβλημα(ελεος δηλαδη αν ειχαμε κ ετσι θεμα)

Δημοσ.

Με τη συγκεκριμένη μητρική κλοκάρουν.Αλλά δε σε ενδιαφέρει και το oc λες οπώτε δεν υπάρχει θέμα.Για το APM έχουν κάποιες με rev 3.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ με την rev1 είμαι και ο επεξεργαστής ( 8350 ) δούλευει μια χαρά. βαραει μέχρι 4,3 στο τούρμπο και όλα είναι εργοστασιακα.

• Like 1
Δημοσ.

κατι παρομοιο ισχυει και στην 990ΧΑ

δεν μπορεις να κλεισεις το APM Οταν κλοκαρεις και οταν ο επεξεργαστης ξεπερασει το tdp του,η μητρικη του ριχνει τη συχνοτητα.

Αυτά μόνο στο REV 3.0 !

Για overclock όπως το έχω δει εγώ  το REV 1,2 στις gigabyte φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Δημοσ.

Να κανω μια ακυρη ερωτηση εγω μιας και δεν λεει ν ανοιξω νεο topic. Εχω την ιδια μητρικη και cpu.. Το μηχανημα ειναι στημενο και δουλευει 2-3 βδομαδες.. Beep κατα την εκκινηση του pc δεν εχω ακουσει ποτε.. Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Δημοσ.

Να κανω μια ακυρη ερωτηση εγω μιας και δεν λεει ν ανοιξω νεο topic. Εχω την ιδια μητρικη και cpu.. Το μηχανημα ειναι στημενο και δουλευει 2-3 βδομαδες.. Beep κατα την εκκινηση του pc δεν εχω ακουσει ποτε.. Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Έχεις συνδέσει το μεγαφωνάκι? Τα παλια κουτιά το είχαν ενσωματωμένο και απλά κούμπωνες τα pin, Τώρα το τοποθετείς εσύ.

Δημοσ.

Εχω βαλει ενα καλωδιο ηχου απτο front panel εκει που λεει HD audio και οχι στο αλλο που εχει.. Επρεπε να το βαλω στο αλλο?

Δημοσ.

οταν λες οτι εβαλες ενα καλωδιο τι καλωδιο ηταν?με πολλα καλωδιακια (pin?) η ενα πιο απλο με 2pin.

εχει ενα ηχειακι σαν 5λεπτο (του ευρο) σε μεγεθος.με ενα μαυρο και ενα κοκκινο καλωδιο..

αυτο ειναι ασχετο με το front panel.αυτο μπαινει διπλα στο power-restart-hdd κλπ.2pin ειναι.

δεν ξερω αν στο δινεισ στη συγκεκριμενη μητρικη οταν την αγοραζεις..

μπορεις να βγαλεις μια καθαρη φωτογραφια με το power-reset κλπ και ακομα μια με το hd front panel audio  για να σου πουμε

Δημοσ.

Δυστυχως φωτογραφικη δεν εχω.. Το καλωδιο που λες ειναι σχετικο με το front panel του κουτιου, καθως ολα αυτα τα καλωδιακια ειναι μαζι και τα εβαλα ολα εκει που μπαινουν στην motherboard για reset/power switch/leds κτλ.. Απ οτι βλεπω ομως απουσιαζουν μαζι με καποια αλλα σ αυτα τα μαζεμενα και αυτα για το speaker.. Ολοκληρο 600Τ και να μην εχει αυτα τα 2 καλωδιακια? Περιεργο μου φαινεται.. Εψαξα και παντου μεσα στο κουτι και δεν υπαρχει τπτ αλλο που να "περισσευει" και να μην το χω βαλει.

Δημοσ.

Εχω βαλει ενα καλωδιο ηχου απτο front panel εκει που λεει HD audio και οχι στο αλλο που εχει.. Επρεπε να το βαλω στο αλλο?

Αυτο το καλωδιο ειναι για τις εξόδους της κάρτας ήχου μπροστά στο κουτί !!!!

Δεν έχει καμιά δουλειά με το beep που θες να ακούς !

Η GIGABYTE 990FXA-UD3 τουλάχιστον μέχρι το R1.2 εχει μεγαφωνάκι επάνω της κάτω από την ψύκτρα του southbridge !

Αν η R3.0 δεν έχει απλά θα πάρεις ένα και θα βάλεις στα αντίστοιχα πιν της μητρικής.

8d2064aaa80504b2674052686523f157d1eed2bd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...