flik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Κι εγώ είμαι της άποψης οτι τα scheduled scans δεν χρειάζονται. Σιγά σιγά και οι περισσότερες εταιρείες τα αποσύρουν απο το μενού των προγραμμάτων. Στα περισσότερα σε βάζουν να κάνεις ένα στην αρχή που χρησιμεύει στο caching, και μετά τρέχει έτσι. Είναι πολύ καλό, και νομίζω στη πρώτη του συμμετοχή τη περασμένη χρονιά στο av-comparatives τα πήγε εξαιρετικά. Δυστυχώς δεν έχω αρκετά δυνατό pc για να το βάλω και να μη νιώθω διαφορά σε σχέση με τα light προγράμματα.
lexmark Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μπα, μην σε ανησυχεί αυτό. Στην κανονική του λειτουργία δεν θα δεις κανένα φόρτωμα στο pc επιπλέον σε σχέση με τα άλλα. Είναι πανάλαφρο. Το πήδημα είναι όταν κάνεις πλήρης έλεγχο μόνο Δοκίμασε το και πες μου τη γνώμη σου. Πιστεύω ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.
flik Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τώρα είμαι στο Norton 2014 Beta και θα μείνω λίγες μέρες. Θα μου φανεί πολύ περίεργο αν υπάρχει σουίτα που είναι όσο ελαφρύ το norton 2014. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Το σύστημα μου ενδεικνύεται για τέτοιες δοκιμές (Core2Duo 1.8GHz).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα