Προς το περιεχόμενο

kaspersky ή panda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι αναμεσα σε αυτο : http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/software/antivirus/Panda-Panda-Internet-Security-2013-3-license-Greek-B12IS13.htm και σε αυτο: http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/software/antivirus/Kaspersky-Internet-Security-2013-Greek-3-LICENSES-1-YEAR-KL1849XBCFS.htm

Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο?Να πω πως ειχα και εληξε το turbox internet security αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος και πως πριν απο αυτο ειχα το kaspersky 2011 και εμεινα πολυ ευχαριστημενος αλλα ποτε δεν ειχα το panda,αξιζει να το δοκιμασω?

Δημοσ.

kaspersky η nod32 απο μενα

χρονια τωρα αγοραζω αδειες για Nod32 απο τοτε που με πουλησε το kaspersky και με εσωσε το nod

βεβαια ειναι υποκειμενικο τουτο μιας και το nod καπου θα εχει καποια τρυπα.

Δημοσ.

εγω για paid θα πηγαινα σε karspersky με vfm ( για μενα ) 9/10

ενω για free θα πηγαινα σε avast! οπου εκει εχει vfm 9.5/10

my opinion

Δημοσ.

Άν έπρεπει να βάλω 2 απο τα paid αυτα θα πήγαινα στο kaspersky , για free παντως  avira antivir

Δημοσ.

επισης βλεπω κατι 60αρια για 3 χρηστες.1χρονο ο καθενας..

αν αγορασεις του '12 ( μην σου πω και το 11 :P ) το antivirus θα κανεις την ιδια δουλεια, πιο φθηνα, απλα με το περσινο gui.

Δημοσ.

Και το bitdefender ειναι πολυ καλο αλλα οι αποψεις ειναι διφορουμενες. Κaspersky Ωραιοτατο αλλα τα βρισκει ολα υποπτα και πεταει συνεχεια false positives. To avast ειναι τιμιο πιστευω γι αυτα που προσφερει. Το norton 360 ειναι αρκετα ελαφρυ (σε σχεση με προηγουμενες εκδοσεις παντα) αλλα εχει κι αυτο προβλημα με false positives.

http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/

@koularasss, το avast εχει internet security (antivirus & firewall) και σκετο antivirus.

Δημοσ.

απο false positives , προσωπικα , οτι βρισκει το mse (που ειναι το βασικο μου) βρισκει και το mbam και το avast και το karspersky.στο ιδιο pc.ειναι κατι crackαρισματα.

Δημοσ.

απο false positives , προσωπικα , οτι βρισκει το mse (που ειναι το βασικο μου) βρισκει και το mbam και το avast και το karspersky.στο ιδιο pc.ειναι κατι crackαρισματα.

^ και σε game trainers.

Δημοσ.

Αν πληρώσεις, και δεν έχεις και πολύ παλιό μηχάνημα, πας για kaspersky. Η σταθερότητα του είναι αυτή που μετράει τόσο πολύ και το κάνουν να αξίζει τα λεφτά του.

Αλλά παντα προτείνω ένα trial πριν μπει στο σύστημα. Καμιά φορά, όλα αυτά τα προγράμματα, έχουν θέματα.

• Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασε και της Emsisoft. Το emsisoft antimalware είναι ένα αρκετά τίμιο antivirus, απλά λίγο βαρύ στις σαρώσεις του. Σε έναν σύγχρονο υπολογιστή δεν θα έχεις θέμα όμως. 

Δημοσ.

Ναι όντως, το emsisoft συνδυάζει πολλά layers, και παρότι πιο βαρύ απο τα άλλα δυο, δεν έχει προβλήματα με τη σταθερότητά του. Δε ξέρω πόσο κοστίζει, αν και δεν θυμάμαι να είναι πιο ακριβό απο τα άλλα.

Σίγουρα δεν έχει τη φήμη που του αξίζει. Είναι αρκετά χρόνια που βελτιώνεται συνεχώς πάντως.

Δημοσ.

20€ έχουν προσφορά για το Ελλάντα :P

Το έχω εδώ και 1-2 μήνες και είναι αρκετά καλό και με decent detection rate. Με χάλασε, στην αρχή, ότι δεν έχει scheduled scan αυτόματα ρυθμισμένο. Όμως μετά από πολύ χρήση (και μιλάω για πολύ χρήση) κατέληξα ότι δεν χρειάζεται καθόλου ή, αν το θέλετε, να το ρυθμίσετε σε μια φορά τον μήνα. Η online προστασία του είναι πολύ καλή. 

Το κατά του, όπως είπα και πριν, είναι ο πολύ βαρύς σκανερ που έχει. 

Βέβαια να κάνω μια παρατήρηση και ένα σχόλιο

Παρατήρηση: είναι το πρώτο μου «πληρωμένο» antivirus με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σχόλιο: το κέρδισα από διαγωνισμό οπότε μου ήρθε τσάμπα :D :P (η πρώτη μου φορά που κερδίζω κάτι :P ).

Edit:

Έχουν και ένα αρκετά καλό πρόγραμμα ανταμοιβής για όποιον το προτείνει με referral link έτσι μπορεί κάποιος να επεκτείνει τον 1 χρόνο της άδειας αρκετά. 

Δεν βάζω δικό μου Link για ευνόητους λόγους :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...