Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί που αναμένεται να βγουν θα είναι στην κατηγορία των APUs, δύσκολα θα βγει κάτι να αντικαταστήσει τους bulldozer, οπότε από FX8350 δεν έχει νόημα η αλλαγή.

Δημοσ.

Ναι με πυρηνα steamroller, από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θα βγουν μόνο APUs, ούτε FX, ούτε opterons. Οπότε μέχρι 4ς πυρήνες και GPU. Δεν θα το θεωρούσα αναβάθμιση από FX8350.

Δημοσ.

Τι να πώ και εγώ με το core duo Μου που περιμένω μπας και βγάλει τίποτα η amd γιατί Virtualization και core 2 duo με 2gb μνήμη=σκουπίδια :P

Δημοσ.

Ναι με πυρηνα steamroller, από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, θα βγουν μόνο APUs, ούτε FX, ούτε opterons. Οπότε μέχρι 4ς πυρήνες και GPU. Δεν θα το θεωρούσα αναβάθμιση από FX8350.

Θα δούμε όταν βγουν.Τώρα εκτιμήσεις γίνονται μόνο.

Δημοσ.

Κατσε κατσε,δηλαδη οι μεχρι τωρα φημες λενε οτι ας πουμε δεν θα βγει επεξεργαστης τυπου piledriver σκετος χωρις γραφικα για am3+ socket ας πουμε?

Δημοσ.

Κάπως έτσι. Στο τελευταίο roadmap για τους servers δεν υπάρχουν opteron με steamroller αρχιτεκτονική για να αντικαταστήσουν τους τωρινούς σειράς 6300/4300. Παράλληλα η σειρά 3300 που είναι για am3+ θα αντικατασταθεί από την Berlin CPU/APU(steamroller) που προφανώς θα πάει στο αντίστοιχο του FM2+ για servers.

Για desktop επεξεργαστές δεν υπάρχει κάποιο roadmap, αλλά εγώ από τα παραπάνω το βλέπω δύσκολο να βγάλει steamroller για am3+.

Δημοσ.

Μαλιστα θα περιμενω να βγει το road map το καινουργιο τους σε καμια 3 μηνες και βλεπουμε....αλλιως δεν πιστευω οτι αξιζει για games η αλλαγη απο Phenom II στα 4.100 με 2800 cpu_nb σε κανεναν Piledriver.και ας ειναι στα 4.9 πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...