Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,πριν απο καν΄ δυο μερες εκανα φορματ στο pc της αδερφης μου.O λογος ηταν μπλε οθονη STOP:0x000000ED (0x82379900,0xC0000006,0x00000000,0x00000000),προσπαθησα να μπω με safe mode,restore και system recovery απο cd windows τιποτα.Του κανω format (οχι quick παντα υπομονετικος) και μου βγαζει δεν μπορει να εγκαταστησει το λειτουργικο.Ωραια λεω παμε για quick format.Ολα καλα και ολα ωραια τα εγκατεστησα,βαζω τα απαραιτητα οπως service pack 2,antivirus,software κτλ.Σημερα μεσανυχτα(ενω δυο μερες ολα καλα) ηρθε τον ανοιξε και της εβγαζε τις επιλογες safe mode-safe mode with networking --εκκινηση με την τελευταια φορα που λειτουργησε-start windows normally.

TA ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ...ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ME TO ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ RESTART...

Ο υπολογιστης ειναι socket 478 με καινουρια μητρικη ('09 ανακατασκευη) δεν εχει ζοριστει,512 ram ddr1,thermaltake τροφοδοτικο 470w,καρτα γραφικων ge force mx 440 ΣΚΥΛΙ και σκληρο δισκο western sata 120αρι.

Επισης πολυ καλα επιπεδα θερμοκρασιας,εδωσα βαση σε αυτο διοτι το μηχανημα δουλευε ολη μερα!

Σπουδαζα επαρχια και δεν ηθελα να εχει προβληματα.

Λετε να φταιει ο σκληρος?τι μπορει να ναι?τοσα χρονια μια χαρα τον εφτιαχνα και δεν τα εκανε αυτα!

Δημοσ.

Κατέβασε ένα διαγνωστικό σαν το western digital data lifeguard diagnostics και κάνε extensive test. Κατά πάσα πιθανότητα ο δίσκος θα είναι , αν κρίνω από το ότι δεν μπορούσες να κάνεις εγκατάσταση μετά από πλήρες φορμάτ. Η άλλη πιθανότητα είναι η μνήμη την οποία την δοκιμάζεις με το memtest

.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα ευχαριστω πολυ...οποτε τωρα τον βγαζω να τον βαλω σε δικο μου pc να τρεξω western digital data lifeguard diagnostics.Οι μνημες δεν πιστευω μια χαρα τις αναγνωριζει!

Δημοσ.

Δεν νομίζω να κανει και πολλά. Αλλα κάντο.

Βρες και απο αγγελίες εδω κανενα σκληρό δισκο να βαλεις.

Δημοσ.

Μετεφερα τους φακελους σε αλλο σκληρο,του εκανα erase και ξανα αντεγραψα τα αρχεια παλι μεσα...τον εβαλα και ανοιξε ολα κομπλε...τωρα θα δουμε αν το ξανακανει...εχουμε κανα προγραμματακι να διορθωνει bad sectors ή να τον φτιαχνει λιγο οχι ανασυγκροτηση ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...