hidd3n Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ποιο πηρες?εντυπωσεις?το dgn2200 πηρες?δες για firmware update μολις το παρεις. Ναι το έχω περίπου μια εβδομάδα τώρα! Δεν πείραξα καθόλου ρυθμίσεις είναι η αλήθεια καθώς δουλεύει ρολόι! Που κοιτάω για fw update? Αυτό έχω! DGN2200v4 Firmware Version V1.0.0.5_5.0.3
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Ναι το έχω περίπου μια εβδομάδα τώρα! Δεν πείραξα καθόλου ρυθμίσεις είναι η αλήθεια καθώς δουλεύει ρολόι! Που κοιτάω για fw update? Αυτό έχω! DGN2200v4 Firmware Version V1.0.0.5_5.0.3 απλα να το εχεις pppoe/llc.επισης το wireless κλειδωσε το με wpa2. για firmware κοιτας στο site της netgear αν και σε πολλα Netgear εχει και κατι σαν Update μεσα απο το μενου.δηλαδη οταν μπεις στο μενου κοιταει μονο του για firmware update και το κατεβαζει αν υπαρχει.αν κατεβασεις απο το site προσεχε να κατεβασεις το σωστο πχ για annex a αν εισαι annex a.γιατι τα firmware θα δεις οτι πανε με βαση καποιες χωρες κτλ.οπως επισης αλλο firmware το v4 αλλο firmware το v3. εδω ειναι το τελευταιο firmware για το δικο σουhttp://downloadcenter.netgear.com/en/Disclaimer.aspx?redirecturl=http://netgeardownload.registria.com/single_page_registration?product[sku]=dgn2200v4&download_url=http://www.downloads.netgear.com/files/GDC/DGN2200V4/DGN2200v4-V1.0.0.5_5.0.3.zip και το εχεις ηδη. 1
@_zerocool Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Κάηκε ενα zyxel p-660r ti και χρειάζομαι κάποιο καινούργιο σταθερό χώρις wifi. Ποιο μου προτείνετε; Το dng που δώσατε παραπάνο μου φαίνετε λίγο ακριβό, υπάρχει κάτιο πιο φθηνό;
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα Κάηκε ενα zyxel p-660r ti και χρειάζομαι κάποιο καινούργιο σταθερό χώρις wifi. Ποιο μου προτείνετε; Το dng που δώσατε παραπάνο μου φαίνετε λίγο ακριβό, υπάρχει κάτιο πιο φθηνό; το netgear dgn1000???εκτος αν θες να παρεις παλι zyxel.(το Netgear 1000 εχει και αυτο wireless) μετα παμε σε draytek vigor 2700vg που εχει και wireless(αμα δεν το θες κλειστο ) και κανει 25 ευρω.απλα θελει αλλαγη firmware.απο το www.ebw.gr .οδηγιες για να αλλαξεις το firmware υπαρχουν και εδω.υπαρχει ολοκληρο θεμα για το 2700vg.απλα το δινουν φτηνα επειδη εχει custom firmware και πρεπει να το αλλαξει κανεις για να εκμεταλευτει ολα τα feautures .οχι οτι δεν παιζει με το custom firmware αλλα επειδη ειναι πολυ καλο ρουτερ και εχει πολλα features πανω αξιζει να το ξεκλειδωσεις.η κανονικη του τιμη αν το βρεις ξεκλειδωτο ειναι πιο ακριβη. και υπαρχει και ενα d link2640 που ειναι φτηνο και καλο.απλα για μενα παρε κατι με wireless και απλα κλειστο αμα δεν το θες.αν χρειαστει καποια στιγμη για οποιοδηποτε λογο πχ ηρθε καποιος φιλος να μπορεις να το ανοιξεις και μετα το ξανακλεινεις.εκτος αν εχεις αλλο ρουτερ που αναλαμβανει το wireless και για αυτο δεν θες να εχει το adsl router σου
@_zerocool Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Πήρα αυτό της D Link πριν λίγο και το έβαλα. Για να δούμε πως θα κρατηθεί;
poulinos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Πήρα αυτό της D Link πριν λίγο και το έβαλα. Για να δούμε πως θα κρατηθεί; πιστευω οτι θα εισαι οκ.κοιτα και για firmware update προληπτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα