discoboyminimal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 θελω να κανω ενα link για ενα lan. εχω οπτικη επαφη (λιγη μαλλον) στα περιπου 300μετρα. budget δεν υπαρχει , αλλα θελω κατι αρκετα οικονομικο. εχετε να προτεινετε τιποτα?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 στα 300 μετρα επειδη δεν ειναι μεγαλη αποσταση θα παιξεις αρκετα ευκολα.τωρα κατι φτηνο και καλο θα ηταν κατι σε ubiquiti η mikrotik που βεβαια θα πρεπει να ειναι για εξωτερικο χωρο αν ειναι να τρωνε βροχες.αν τωρα η οπτικη επαφη ειναι απο το μπαλκονι σου εκει μπορεις να παρεις ενα απλο ρουτερ με αποσπομενη κεραια και να βαλεις μια πιο κατευθυντικη κεραια για να πιανει.το ιδιο και απο την αλλη πλευρα.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 επειδη δεν το χω και πολυ , δειξε μου εναν μπουσουλα μια συνθεση
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ξεκινα πρωτα να μας πεις απο που θα βλεπονται τα 2 σημεια.απο ταρατσα?απο μπαλκονι κτλ. για να σου πουμε τι χρειαζεται αν και θα βρεις και ηδη πολλα τετοια θεματα.
discoboyminimal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 κεραμιδια.ισως στερεωθει διπλα στην κεραια της τηλεωρασης καπως οπου υπαρχει βαση(στο ενα σπιτι) στο αλλο υπαρχει ταρατσα στη οποια υπαρχει γυρο στα 15 μετρα κεραια για cb, ισως μπορει να αξιοποιηθει(?) δεν ξερω..αλλιως ταρατσα. θα ειναι εξωτερικα, στο ενα απο τα 2 μπορω να παιξω και poe.το αλλο θα χρειαστω καλωδια ετσι? ηθελα να ρωτησω πως σ αυτη την αποσταση θα παιξει καλα το 100αρι link?η θα εχω απωλειες?
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 για να μην στα γραφουν απο την αρχη δες στα δικτυα και θα δεις απειρα θεματα για links . θα δεις για Mikrotik και για ubiquiti για ποιο καλες λυσεις ειτε σε απλα tp link για πιο φτηνα πραγματα.αν βλεποντουσαν απο μεσα απο το σπιτι θα ηταν ολα πιο φτηνα αλλα εξωτερικα θα βγηκε πιο ακριβα γιατι ειναι καλωδια Utp πιο ακριβα access points/repeaters Κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα