Προς το περιεχόμενο

Certificate Error στο startup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε σήμερα, σε κάθε startup του υπολογιστή μου βγάζει ένα Error χωρίς τίτλο με το ακόλουθο μήνυμα:

An attempt to add the root certificate to all known browsers on your computer failed.

Έψαξα λίγο στο google έβγαλε διάφορα για ssl πιστοποιητικά και browser updates κλπ, αλλά το θέμα είναι το δεν εγκατέστησα τίποτα από προχτές (σήμερα άρχισε να το βγάζει), μόνο έκανα update τα drivers της κάρτας γραφικών. Εδώ βρήκα κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν τον βοήθησαν και πολύ.

Όποιος έχει καμία ιδέα, ας βοηθήσει. Το PC δουλεύει κανονικά (και οι browsers), απλά πετάει αυτό το μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ.: Windows 7 64bit, CPU i7 3770k, GPU NVIDIA GTX 660 Ti, και από browsers Firefox και Chrome και οι 2 ενημερωμένοι. Έτρεξα full in depth scan με το ESET Smart Security 6, αλλά τα βρήκε όλα καθαρά.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις παλι εγκατασταση απο την αρχη τους browsers, αφου τους απεγκαταστησεις πρωτα.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις παλι εγκατασταση απο την αρχη τους browsers, αφου τους απεγκαταστησεις πρωτα.

Πειράζει να κρατήσω το profile του firefox? Ή θέλουμε καθαρή εγκατάσταση και των 2, χωρις καν τα bookmarks?

Δημοσ.

Η ωρα και η ημερομηνια σου ειναι σωστη?

Ναι σωστή είναι. Το error σταμάτησε να εμφανίζεται από μόνο του... Δεν ξέρω. δεν πείραξα τους browsers, αλλα δεν το βγάζει σήμερα. Αν το ξαναεμφανίσει θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...