Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρόσφατα έφτιαξα έναν υπολογιστή για μοντάζ και διάλεξα ως CPU το AMD FX 8350, 8πύρηνο επεξεργαστή στα 4ghz.

Κάρτα γραφικών πήρα την Nvidia Geforce GTX 660 η οποία διαθέτη Cuda για ποιο γρήγορο μοντάζ και render.

Κάνω μοντάζ με το Adobe After Effects CS6 και στις επιλογές διαλέγω να κάνει preview με CPU και μετά με GPU χωρίς να βλέπω καμία διαφορά ως προς την ταχύτητα ενώ περίμενα με το GPU αφού διαθέτη Cuda να είναι γρηγορότερο.

Τι συμβαίνει ; 

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με το Physx που διαφημίζει οτι διαθέτει. Στους τίτλους που υποτίθεται οτι υποστηρίζεται physx κ εγω δεν είδα καμία διαφορά !

Το ξέρω φίλε οτι δεν σου έλυσα την απορία, απλά το ερώτημά σου εχει πράγματι ενδιαφέρον. 

Μάλιστα επειδή κ εγω εχω την 660 στο Cinebench οπου κ εκει κάνει real time render η κάρτα αποδείχτηκε χειρότερη απο την 6970 οπου είχα πριν !

Δημοσ.

Για εμένα το λες αυτο ?

Οχι μια χαρά ήσυχος είμαι, και γενικός δεν είμαι κολλημένος με τις εταιρίες. Παίρνω κάθε φορά αυτο που νομίζω οτι με συμφέρει και αποδίδει καλύτερα σύμφωνα με το αντίτιμο για να το αποκτήσω.

Απλά το εχει ξεφτιλίσει η nvidia με το μαρκετινκ και τις τάχα καινοτόμες κάρτες τις.

Αλλά μια χαρά είναι τα nvidiakia που εχω αυτη την στιγμη :)

Δημοσ.

Κανε ενα google search, να βρεις ενα οδηγο για το προγραμμα που χρησιμοποιεις, για να λυσεις το προβλημα σου.

Τωρα επειδη 2 ατομα δεν ειδαν διαφορα δεν σημαινει οτι το physx ειναι κολπο marketing.

Φυσικα μιλαμε για γνησια προγραμματα, οχι σπασμενα.

Δημοσ.

Στο πλαισιο του Google Search τι θα γράψει ?

Α! και ποιος θα το γράψει ?

Ενω εσυ εχεις δει physX και εχεις ψαρώσει ατελείωτα ?

Δημοσ.

Εγώ πήγα εδώ, http://www.nvidia.com/object/after-effects-cs6.html

Έχει μια καρτέλα CERTIFIED AND RECOMMENDED GPUS. Πατάς το link, NVIDIA GPUs are supported by Adobe και σε στέλνει σ' αυτή τη σελίδα, 

http://www.adobe.com/products/premiere/tech-specs.html .

Η 660 βλέπω δεν είναι στη λίστα με τις GPUs.

Δημοσ.

Στο πλαισιο του Google Search τι θα γράψει ?

Α! και ποιος θα το γράψει ?

Ενω εσυ εχεις δει physX και εχεις ψαρώσει ατελείωτα ?

Εχει διαφορα στην ταχυτητα στα προγραμματα που υποστηριζεται.

Δημοσ.

Στο ΑE δεν υποστηρίζεται εγγενώς η 660. Την έχεις προσθέσει φαντάζομαι στο C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files για να ενεργοποιηθεί ε;

Στο ΑΕ δεν έχω δοκιμάσει cuda αλλά στο premiere pro που έχω ασχοληθει,το boost που δίνει το cuda, ειναι απίστευτο.

Δημοσ.

Τι επιπόλαιες κατηγορίες! Με την μία όταν δεν μας δουλέψει κάτι η εταιρία παραμυθιάζει έναν ολόκληρο πλανήτη!

Έχετε σκεφθεί πότε ότι κάτι άλλο μπορεί να φταίει και ότι δεν πιάστηκε κορόιδο όλο το σύμπαν από το marketing;

Δημοσ.

@Aristomaxos

Δεν λειτουργεί το παραπάνω tweak στο video, πετάει error όταν ανοίγει το After Effects CS6 και αυτό λόγο του ότι δεν υποστηρίζεται η 660 όπως είπες.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ενεργοποιήσει το GPU από το C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS6\Support Files

Ρώτησα έναν φίλο μου και είπε ότι το Cuda στο After Effects βοηθάει στο RayTrace 3d δηλαδή σε 3d πράγματα πιστεύω για αυτό δεν βλέπω διαφορά σε απλά βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...