Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με VirtualDub και μεγάλο video αρχείο

vagpap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Δουλεύω VirtualDub με source file προερχόμενο από DVD2AVI και VFAPI converter (έτσι ώστε να δημιουργηθεί avi αρχείο από το vob για να το ανοίξω από το VirtualDub). Προς το παρόν δεν ασχολούμαι με ήχο (τον εξάγω με GraphEdit και μέσω NanDub τον ενώνω με το video αρχείο που παίρνω από τον πιο πάνω συνδυασμό).

Έτσι λοιπόν θέλω μέγεθος αρχείου video 580ΜΒ, οπότε χρησιμοποιόντας τον Ecuador Bitrate Calculator βρίσκω επιθυμητό bitrate 670kbps (για DivX 5.0.2).

Βάζοντάς το στην επιλογή Compression του VirtualDub περιμένω το video που θα πάρω να είναι κοντά τουλάχιστον στα 580MB. Έλα μου όμως που το αρχείο σκάει 650ΜΒ!!!!

Κάνω κάτι λάθος?

Στις ρυθμίσεις του DivX encoder δεν αλλάζω τίποτα άλλο εκτός από το bitrate.

Το μόνο φίλτρο που χρησιμοποιώ είναι resize για να κατεβάζω ανάλυση 480x.... για να παίζει καλύτερα στο PC μου (Κ6-2@500)

Και το αρχείο δεν έχει ήχο (λογικό αφού δεν θέλω ήχο)

Τα φώτα σας παρακαλώ

Ευχαριστώ

Βαγγέλης

Δημοσ.

Κάνω ένα pass μόνο

Το έχω δοκιμάσει και με άλλα calculators αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Μάλλον φταίει ότι δεν κάνω 2pass. Δοκίμασα να χαμηλώσω και άλλο το bitrate και το αρχείο έφτασε τα 710MB!!!!!!!

Καλό ε?

Δημοσ.

Lipon! an se endiaferi na kaneis ena pass (gia logous taxititas) kai den se endiaferi toso i poiotita, kai thes na exeis ena poio "akrives" megethos arxeiou, dokimase ton divx manihi.

Paratirisa oti sto ena perasma dini poio "acurate" megethos arxeiou para i proigoumenes ekdoseis.

An kaneis simpiesi sto idio pc, tote ta 2-passes einai pain in the a*s! Alla einai thema epilogon!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...