stavros34 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Άλλαξα την οθόνη και το τατσ στο iphone και μόλις βάζω το πιν κολλάει το κινητό.έκανα ρισταρτ και τίποτα ξανά το ίδιο.φταίει η οθόνη;τι να κάνω;
basilis5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 κολλαει στο μηλαρακι (αρα δουλευει η οθονη) ή δεν δειχνει τπτ μετα το pin; αν δεν βαλεις pin δεν μπαινει κανονικα σε κανονικη λειτουργια το τηλ τυπου ipod; δλδ ανοιγουν εφαρμογες ιντερνετ κλπ; ολες οι λοιπες λειτουργιες δλδ πλην του τηλ (ομιλια 3g sms )
Aggelosapple Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τη λογησμηκο εχης Sent from my iPod touch using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τη λογησμηκο εχης Sent from my iPod touch using Insomnia O χριστός μου βγήκαν τα μάτια! Βαλε κανενα autocorrect στο ipod touch σου! 1
overpower Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τη λογησμηκο εχης Sent from my iPod touch using Insomnia Android πρεπει να εχει.
stavros34 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τι αντροιντ ρε παιδιά την πιο πρόσφατη επισιμη έκδοση του iphone os έχω.ενημερωση μέσω iphone.ποία ακριβώς είναι δεν ξέρω.
taslikos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δοκιμασε να κανεις restore απο το itunes Sent from my iPhone using Insomnia
Aggelosapple Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αν εχης ios 6 κολαει για iphone 4 Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα