Soiratken Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Έχω το Μotorola XT530, με Android 2.3.5. Θέλω να δω πόσό όγκο έχει κατεβάσει κάθε εφαρμογή ξεχωριστά με mobile internet και wifi. Πριν 2 μήνες κάπου το είχα βρει. Δεν θυμάμαι αν ήταν στις ρυθμίσεις του κινητού ή μέσα από κάποια εφαρμογή που έχω. Καμία ιδέα κανείς που μπορεί να είναι; Από εφαρμογές έχω: wind μετρητής χρήσης, AirDroid, X-plore, Lookout, Link2SD, AppCache
Soiratken Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το θέμα είναι ότι το είχα βρει, άρα καπου υπάρχει. Τώρα και να βάλω το 3g watchdog δεν θα μου λέει τι κατέβασα τον προηγούμενο μήνα.
bill1000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 υπαρχει τροπος χωρις root να απαγορευσεις σε εφαρμογες να μπαινουν στο ιντερνετ και μεσω wifi; ειδα μια εφαρμογη mobiwol αλλα λεει οτι χρησιμοποιει VPN; τι ειναι αυτο; ΥΓ πρεπει να γινω προγραμματιστης για να διατηρησω μια στοιχειωδη privacy πλεον; γιατι ακομα κ να επιλεξεις restrict background data, οι εφαρμογες θα μπαινουν μεσω wifi. κ με τις permissions που εχουν, τρομαζω λιγο να τις αφηνω να συνδεονται στο ιντερνετ...
ntinosterpsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Κλεισε τον συνχρονισμο πχ στο Facebook twitter κτλ η αλλιως επιβολη διακοπης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα