philos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Έχω απελπιστεί με την κατάσταση του PCσιου μου καθώς σερφάρω. Έχω Netfaster IAD 2 το οποίο επικοινωνεί με το PC μέσω ενός USB Wifi Crypto Airdata 150. Κάποιες φορές "ξεκολλάει", αλλά τον περισσότερο χρόνο αργεί πολύ να ανοίξει τις σελίδες ή κάνει timeout ο browser (Firefox). Το πρόβλημα δεν είναι στον παροχέα (HOL), αλλά στην επικοινωνία router - usb wifi, αφού αργεί να μπει κατά τον ίδιο τρόπο ακόμα και στο μενού του router (http://192.168.2.1). Πρόσφατα έστησα το νέο μου PC και από τότε δεν πάει καλά η περιήγηση στο διαδίκτυο. Λόγω αυτών των προβλημάτων άλλαξα και router πρόσφατα και usb wifi (από το παλιό μου airdata 54, το οποίο νόμιζα ότι τα 'φτυσε, πήρα ένα airdata 150). Θα ήθελα να με βοηθήσετε να διαπιστώσουμε το πρόβλημα. Τι δοκιμές μπορούμε να κάνουμε για να διαπιστώσουμε τι φταίει; Στο παλιό PC όλα κυλούσαν ομαλά. Να σημειώσω ότι δεν έχω περάσει τους drivers του airdata, όπως και στο παλιό μου PC τα win 7 64bit αναγνώρισαν κανονικά το usb wifi. Πριν λίγες ημέρες που εμφανίστηκαν τα προβλήματα τους είχα περάσει αλλά χωρίς βελτίωση και για διάφορους λόγους έκανα format και αυτή τη φορά δεν τους πέρασα. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 απο την μια ασχετη μαρκα στην αλλη ασχετη.α.με καλωδιο ethernet δουλευεις κανονικα?για να δουμε αν φταιει το ασυρματο η αν γινεται και ενσυρματα.αν φταιει το ασυρματο τοτε αλλο καναλι για αρχη.η αλλο κλειδωμα στο ασυρματο για δοκιμη κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα