Προς το περιεχόμενο

galaxy s4 509 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link κάτι; εγώ προσωπικά δεν το βλέπω κάπου αυτό που λές, και πάλι και να ισχύει δεν βλέπω και καμιά έκπτωση τόσο γαμάουα , ένα σωρό site την έχουν αυτή την προσφορά 

Edit: τώρα το ανέβασες , Ok ;) αλλά το τονίζω .. δεν το θεωρώ προσφορά προσωπικά

Δημοσ.

εγω παντως απο το newsletter συμπαθητικη τιμη βλεπω το Coolermaster Seidon 240....Στα 80ε ΑΙΟ υδροψυξη με διπλο ψυγειο ειναι...

Δημοσ.

Link κάτι; εγώ προσωπικά δεν το βλέπω κάπου αυτό που λές, και πάλι και να ισχύει δεν βλέπω και καμιά έκπτωση τόσο γαμάουα , ένα σωρό site την έχουν αυτή την προσφορά 

Edit: τώρα το ανέβασες , Ok ;) αλλά το τονίζω .. δεν το θεωρώ προσφορά προσωπικά

φιλε μου ειναι η καλυτερη τιμη στα ελληνικα καταστηματα, ενς ολα τα αλλα ειναι γερμανικα κλπ.

Δημοσ.

Ναι, σου λέει ότι αυτά που είναι φθηνότερα στο skroutz είναι παραεισαγωγής.

και? :D αν ισχύει η εγγύησή τους, δεν παίζει ρόλο... τέσπα κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς

Δημοσ.

και? :D αν ισχύει η εγγύησή τους, δεν παίζει ρόλο... τέσπα κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς

Δεν είπα ΕΓΩ ποιο είναι παραεισαγωγής και ποιο όχι μιας και στο e-shop δεν λέει αν είναι ελληνικής αντιπροσωπείας.

Εγώ σου εξήγησα τι εννοούσε το ποστ #4 γιατί παρέθεσες ένα "ξερό" λινκ άρα σε λάθος άνθρωπο κάνεις quote ;)

Δημοσ.

Καμία ιδιαίτερη προσφορά. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω , δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα παραεισαγωγής και ελληνικής αντιπροσωπίας.

Μπράβο παρόλα αυτά στο e-shop που έστω και με την έννοια της προσφοράς έδωσε μία λογική τιμή σαν μη "scroutzομάγαζο".

Δημοσ.

δεδομενου πως δεν φορα τον octa επεξεργαστη,

καταφερνω να βρω ενα ψεγαδι κ να μην χαλασω λεφτα.. :-) ,ΓΙΕΙΙ!! :-D

snapdragon 800,και οχταπυρηνο εξυνος θελει ο λαος,

αλλιωςπαει σε nexus 4 ,για την ωρα..

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβοτερο απο καμια ντουζινα μαγαζια του skroutz, μαλλον δεν εχουμε καποια προσφορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...