Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλησπερα εχο λαπτοπ το εχω παρη το 2012 κε μαρκα ειναι hp pavilion g7 1110sv μπορη να με βοηθηση καπιος αν μπορο να αναβαθμησο το cpu η την καρτα γραφικον πητεμου αν γηνετε ενα απο αφτα τα δυο ευχαρηστο Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 έχει ακόμα εγγύηση;; η κάρτα γραφικών δεν γίνεται αναβάθμιση. cpu σίγουρα αναβαθμίζεται.
Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εχη 2 χρονια ακομα Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 το ξεχνάς περί αλλαγής μέχρι να λήξει η εγγύηση. τπτ άλλο.
Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Θελο να αγορασο intel core i5 μπορο να το βαλο στο λαπτοπ μου πος να μαθο αν γηνετε στο λαπτοπ μου Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 φίλε αν τον αλλάξεις/ανοίξεις το λάπτοπ bye-bye εγγύηση. όταν λήξει εδω είμαστε
Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εχης δικιο αλλα το ηθελα λιγο πιο gaming θα γηνη πιο gaming an to anaba8mhso to intel core Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 όσο υπάρχει εγγύηση,κάθεσαι στα αυγά σου. μετά βγάλε του τα μάτια μόλις λήξει
Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εχο ενα αλο netbook hp compai 110i δεν εχη εγγηση να του αναβαθμησο το intel core επειδι εχη 1,60ghz κε δεν φανταζεσε ποσω κολαλει τη να κανω !!! Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 και εδω είσαι άτυχος. δεν αναβαθμίζεται cpu/gpu. μνήμη αναβαθμίζεται και σκληρός δίσκος
Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Θα γηνη ομος πιο γρηγορο μου εχη σπαση τα νεβρα ουτε γαι facebook δεν ειναι τη να του αναβαθμησω μνημνη ραμ η σκληρο δησκο !!! Sent from my iPod touch using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 καπου αλλου ειναι το προβλημα σου αποκλειεται να μην σε καλυπτει η να μην μπορει να τρεξει το οτιδηποτε περα απο παιχνιδια(οχι του φβ) ο συγκεκριμενος φορητος επειδη αν καταλαβα καλα σου κολλαει,κατεβασε το Hard disk sentinel και ποσταρε εδω screenshot κατεβασε το HWmonitor και ποσταρε screenshot.
coolerman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ίσως με κάποια διανομή Linux να πάρει λίγο τα επάνω του.
Aggelosapple Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορης να μου πης το σαιτ αλα σρ βεβεονο να το ηχες θα το εσπαγες ποσο κολαι για να μπης φβ υελη 5 λεπτα να μπη κε να πεκη πεχνηδια φβ υο cpu παει γηρο στο 90% κε δεν ανταποκρηνετε Sent from my iPod touch using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 και σου ξαναλεω εχεις καπου αλλου προβλημα. Εχω την ιδια καρτα γραφικων με τον i5 και εχω κλεισει το turbo boost και δουλευει στα 2,4 δεν εχω το παραμικρο θεμα στο οτιδηποτε.(και μη μου πεις οτι τα 300 MHz πανω αλλαζουν κατι) ενδεχεται να εχεις ιο. 90%χρηση cpu δεν εχω δει σε καποιο παιχνιδι του fb παντως ακομα και στα πιο ζορικα.μεχρι 40-45 ναι. εδω pes2013 και βαραει 50-60% με τον επεξεγραστη στα 2.4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα