Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχο λαπτοπ το εχω παρη το 2012 κε μαρκα ειναι hp pavilion g7 1110sv μπορη να με βοηθηση καπιος αν μπορο να αναβαθμησο το cpu η την καρτα γραφικον πητεμου αν γηνετε ενα απο αφτα τα δυο ευχαρηστο

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Θελο να αγορασο intel core i5 μπορο να το βαλο στο λαπτοπ μου πος να μαθο αν γηνετε στο λαπτοπ μου

Δημοσ.

Εχο ενα αλο netbook hp compai 110i δεν εχη εγγηση να του αναβαθμησο το intel core επειδι εχη 1,60ghz κε δεν φανταζεσε ποσω κολαλει τη να κανω !!!

Δημοσ.

Θα γηνη ομος πιο γρηγορο μου εχη σπαση τα νεβρα ουτε γαι facebook δεν ειναι τη να του αναβαθμησω μνημνη ραμ η σκληρο δησκο !!!

Δημοσ.

καπου αλλου ειναι το προβλημα σου αποκλειεται να μην σε καλυπτει η να μην μπορει να τρεξει το οτιδηποτε περα απο παιχνιδια(οχι του φβ) ο συγκεκριμενος φορητος

επειδη αν καταλαβα καλα σου κολλαει,κατεβασε το Hard disk sentinel και ποσταρε εδω screenshot

κατεβασε το HWmonitor και ποσταρε screenshot.

Δημοσ.

Μπορης να μου πης το σαιτ αλα σρ βεβεονο να το ηχες θα το εσπαγες ποσο κολαι για να μπης φβ υελη 5 λεπτα να μπη κε να πεκη πεχνηδια φβ υο cpu παει γηρο στο 90% κε δεν ανταποκρηνετε

Δημοσ.

και σου ξαναλεω εχεις καπου αλλου προβλημα.

Εχω την ιδια καρτα γραφικων με τον i5 και εχω κλεισει το turbo boost και δουλευει στα 2,4

δεν εχω το παραμικρο θεμα στο οτιδηποτε.(και μη μου πεις οτι τα 300 MHz πανω αλλαζουν κατι)

ενδεχεται να εχεις ιο.

90%χρηση cpu δεν εχω δει σε καποιο παιχνιδι του fb παντως ακομα και στα πιο ζορικα.μεχρι 40-45 ναι.

εδω pes2013 και βαραει 50-60% με τον επεξεγραστη στα 2.4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...