Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορεί να προέκυψε σφάλμα στο κατέβασμα. Σε 5 απο 5 ταινιες ??? Ποτε δεν ειχα προβλημα πριν σε καμμια απο την ιδια πηγη....Μαλστα εγραψα πιο πανω οτι ο nod32 μου μpλοκαρει καποια απο τα link που οταν κατεβαζω γινοντε .rar
άδικος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Σε 5 απο 5 ταινιες ??? Ποτε δεν ειχα προβλημα πριν σε καμμια απο την ιδια πηγη....Μαλστα εγραψα πιο πανω οτι ο nod32 μου μpλοκαρει καποια απο τα link που οταν κατεβαζω γινοντε .rar Τότε μπορεί να προκύπτει από εκεί το σφάλμα στο κατέβασμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μαλλον αυριο θα οπλιστ με κουραγιο και θα κανω ενα φορματ και θα δειξει.... 3-4 ωριτσες θελει για να ξαναστηθει οπως τωρα το pc 1
άδικος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εκείνα τα κατεστραμμένα rar πάντως ξέχνα τα. Δλδ μην απορήσεις αύριο αν πας να τα αποσυμπιέσεις και σου βγάλουν πάλι σφάλμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Εκείνα τα κατεστραμμένα rar πάντως ξέχνα τα. Δλδ μην απορήσεις αύριο αν πας να τα αποσυμπιέσεις και σου βγάλουν πάλι σφάλμα. Τα εσβησα ηδη απο τον αλλο δισκο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 To προβλημα φαινεται οτι λυθηκε μετα απο format και κατεβασα δυο απο τις ...προβληματικες ταινιεςχωρις προβληματα αλλα τωρα εχω το παρακατω προβλημα με τα update http://www.insomnia.gr/topic/491783-προβλημα-με-windows-update/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα