Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι θεμα windows μιας και επανεφερα απο ghost και ενω στην αρχη πηγε καλα τωρα παλι κολαει το pc ...

Οχι οτα σερφαρω στο internet αλλα αν παω να μετακινησω αρχεια απο ενα δισκο σε αλλο κανει  1 ωρα  για 1GB

Επισης αν παω να αποσυμπιεσω 5 για παραδειγμα .rar που ειναι μια ταινια μου βγαζει σφαλαματα αρχειων ή κατεστραμενα αρχεια...

Τι διαγνωστικα μπορω να χρησιμοποιησω πιαδια ?

Μολις εβαλα το Malwarebytes' Anti-Malware να ψαχνει

Επισης σε αρχει easybytez σε μερικα το nod32 τα μπλοκαρει γιατι λεει οτι βρισκει ιο

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Και επειδή βλέπω χρησιμοποιείς ssd για το σύστημα σου, δυστυχώς το hds δεν δίνει αξιόπιστες πληροφορίες γι'αυτόν.

• Like 1
Δημοσ.

Και επειδή βλέπω χρησιμοποιείς ssd για το σύστημα σου, δυστυχώς το hds δεν δίνει αξιόπιστες πληροφορίες γι'αυτόν.

Ναι εχω εναν ssd για το λειτουργικο...

Δημοσ.

Η καθυστέρηση στις αντιγραφές είναι από τον ssd στους άλλους δίσκους;

Επισης αν παω να αποσυμπιεσω 5 για παραδειγμα .rar που ειναι μια ταινια μου βγαζει σφαλαματα αρχειων ή κατεστραμενα αρχεια...

αυτό μπορεί να συμβαίνει από τυχόν κακό download.

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι καλό να κρατάς image με μολυσμένο σύστημα και κακόβουλο λογισμικό.

Δημοσ.

Τα αρχεια που δεν μπορει να αποσυμπιεσει και ειναι πολλα αυτα εστειλα μεσω δικτυου ενα δειγμα στο pc του γιου μου.

Κι εκει το ιδιο προβλημα...

Δημοσ.

Ειναι rar απο ταινιες κατεβασμενες απο ...αξιοπιστη πηγη που ποτε δεν ειχα προβλημα...Δεν ειναι απο torent ...

Μπορει προβλημα του δικου μου υπολογιστη να μην τα αφηνει να κατεβουν σωστα ?

τα αρχεια αυτα δεν ειναι αποθηκευμενα στον ssd που εχω το λειτουργικο αλλα σε αλλο δισκο αν εχει σημασια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...