michalisv Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 ευρωπαικης αντιπροσωπειας αρα δε θα εχω προβλημα με εγγυηση,ουτε και με γλωσσα φανταζομαι γιατι τα ελληνικα λογικα θα ειναι στις ρυθμισεις.με τον φορτιστη ομως τι γινεται; edit:και γιατι γενικα υπαρχει αυτη η διαφορα προς τα πανω των 20-30 ευρω αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας; Το Xperia p μου είναι γερμανικής αντιπροσωπείας και είχε κανονικά ελληνικά όπως όλα τα android.Η εγγύηση ισχύει κανονικά στην Ελλάδα και η μόνη διαφορά είναι οτι οι οδηγίες χρήσης είναι στα γερμανικά.
ggbbqqks2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το Xperia p μου είναι γερμανικής αντιπροσωπείας και είχε κανονικά ελληνικά όπως όλα τα android.Η εγγύηση ισχύει κανονικά στην Ελλάδα και η μόνη διαφορά είναι οτι οι οδηγίες χρήσης είναι στα γερμανικά. Με τον φορτιστη τι παιζει ομως;ολα ενταξει;δε χρειαζεται ειδικο βυσμα για να συνδεθει στο ρευμα; sorry απλα δηλωνω λιγο ασχετος με αυτο το θεμα γιατι καποτε ειχα αγορασει ενα προιον απο αμερικη και ηθελε ειδικο βυσμα για να το βαλω στην πριζα
michalisv Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Με τον φορτιστη τι παιζει ομως;ολα ενταξει;δε χρειαζεται ειδικο βυσμα για να συνδεθει στο ρευμα; sorry απλα δηλωνω λιγο ασχετος με αυτο το θεμα γιατι καποτε ειχα αγορασει ενα προιον απο αμερικη και ηθελε ειδικο βυσμα για να το βαλω στην πριζαΚανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.Εξάλλου οι φορτιστές στην Γερμανία και στις περισσότερες χώρες της ΕΕ είναι ίδιοι με της Ελλάδας. 1
ggbbqqks2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας! ειμαι κοντα στο να καταληξω η στο xperia ή στο samsung s3 mini...το θεμα ειναι ομως ενα...υπαρχει πιθανοτητα σε καποιο απο τα μαγαζια του σκρουτζ να βρεθει ΄΄μαιμου΄΄ s3? αναφερομαι σε αυτα που ειναι με λιγοτερες αξιολογησεις...........παντως ειμαι βεβαιος πως το Birdphone θα πρεπει να το εμπιστευομαστε με κλειστα ματια...ετσι δεν ειναι;
michalisv Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια σας! ειμαι κοντα στο να καταληξω η στο xperia ή στο samsung s3 mini...το θεμα ειναι ομως ενα...υπαρχει πιθανοτητα σε καποιο απο τα μαγαζια του σκρουτζ να βρεθει ΄΄μαιμου΄΄ s3? αναφερομαι σε αυτα που ειναι με λιγοτερες αξιολογησεις...........παντως ειμαι βεβαιος πως το Birdphone θα πρεπει να το εμπιστευομαστε με κλειστα ματια...ετσι δεν ειναι; Να προσθέσω και το kaizershop απτό οποίο είχα αγοράσει το Xperia p και έμεινα Ικανοποιημένος.Πάντως αν έχεις άλλες απορίες για το skroutz γράψε στο σχετικό θέμα που υπάρχει για κινητά από καταστήματα του skroutz 2
Grey Warden Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το Birdphone είναι πολύ αξιόπιστο. 2 κινητά έχω παραγγείλει και είναι απροβλημάτιστα με καθημερινή χρήση εδώ και πολλούς μήνες. Σε παίρνουν τηλέφωνο μέσα σε μισή ώρα μετά την παραγγελία και σε ενημερώνουν οτι είναι παραεισαγωγής από χώρα της ΕΕ και μπορείς να λύσεις κάθε απορία που έχεις και την επόμενη μέρα το έχεις στα χέρια σου αν είσαι εντός λεκανοπεδίου. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Γενικα, για το "Απο που" χρησιμοποιηστε το sticky thread. Για το "Ποιο κινητο" αυτο και/ή τα αναλογα.
val007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 το κινητο αυτο εχει βαθμολοιγα GSMarena 9,7!!! απο το minideal.net Lenovo A830 με €143.χαμηλη sar 0,38. 1
nimorio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Μέχρι 200 ευρώ και συγκεκριμένα στα 190 παίρνεις xperia p που είναι value for money . Αν θες κάτι πολύ πιο δυνατό εκτός budget σου παίρνεις xperia sp (κυκλοφόρησε μάρτιος 2013 ) στα 321 ευρώ .
karalis85 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα , ψαχνω και εγω κινητό με 190-200 ευρώ (λόγω επιδοτησης) απο καταστηματα wind ή public, ειμαι αναμεσα σε Samsung Galaxy Core I8260 ή Samsung Galaxy ace 2 . ή Huawei Ascend Y300 ζητούμενα είναι από το νεο τηλέφωνο να κραταει η μπαταρια oso το δυνατον περισσότερο , να εχει υποστηριξη android , καλές φωτογραφιες. το Samsung Galaxy Core I8260 ειναι σαν πρωτη επιλογη αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας..
Grey Warden Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα , ψαχνω και εγω κινητό με 190-200 ευρώ (λόγω επιδοτησης) απο καταστηματα wind ή public, ειμαι αναμεσα σε Samsung Galaxy Core I8260 ή Samsung Galaxy ace 2 . ή Huawei Ascend Y300 ζητούμενα είναι από το νεο τηλέφωνο να κραταει η μπαταρια oso το δυνατον περισσότερο , να εχει υποστηριξη android , καλές φωτογραφιες. το Samsung Galaxy Core I8260 ειναι σαν πρωτη επιλογη αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας.. Βάλε την επιδότηση σου στο πάγιο και πάρε κάποιο κινητό από skroutz. Συμφέρει περισσότερο έτσι γιατί οι μεγάλες αλυσίδες αισχροκερδούν εις βάρος μας. Κοίταξε πάντως αν το public έχει ακόμα το Galaxy S Advance σε αυτή τη τιμή.
Fulgore1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Απο WP προτεινω http://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html?from=most-popular&keyphrase=nokia+620
Millennium Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα , ψαχνω και εγω κινητό με 190-200 ευρώ (λόγω επιδοτησης) απο καταστηματα wind ή public, ειμαι αναμεσα σε Samsung Galaxy Core I8260 ή Samsung Galaxy ace 2 . ή Huawei Ascend Y300 ζητούμενα είναι από το νεο τηλέφωνο να κραταει η μπαταρια oso το δυνατον περισσότερο , να εχει υποστηριξη android , καλές φωτογραφιες. το Samsung Galaxy Core I8260 ειναι σαν πρωτη επιλογη αλλα θα ηθελα και τη γνωμη σας.. Ετοιμάσου για υποχωρήσεις όσον αναφορά τη μπαταρία
nikchris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 KAI την καμερα Εγω παντως, με αντιστοιχο διλλημα πηγα σε κινεζικο με 150€ 4.5" HD οθονη με gorilla glass, quad core, 1gb ram, 4GB εσωτερικη, 4.2.1 android, dual sim, 2750mah μπαταρια Οπου να'ναι θα ερθει, για αντιστοιχο android απο εδω θα ηθελα 300€ χωρις ολα τα specs.
HamerZ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 nikchris για δώσε link. Ψάχνω και εγώ για φίλο κινητό με 4.5" κτλ με σημαντικότερο την μεγάλη διάρκεια μπαταρίας => πάνω από 6 ώρες ομιλίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα