Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται παιδια!

Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας γιατι επειγομαι να παρω ενα smartphone καθως εχω μεινει χωρις κινητο.

Τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι μεχρι 200 ευρω.Θα ηθελα γενικα να εχει μια καλη καμερα να ειναι γρηγορο και γενικα να μπορω να επωφεληθω απο αυτο καθως θα το χρησιμοποιω αρκετα να διαβαζω ακομα και σημειωσεις για το μαθημα που λεει ο λογος  :P αλλα και να μπορω να το εχω για μια ανετη πλοηγηση στο Internet αρα προφανως χρειαζομαι και λιγο μεγαλη οθονη,αλλα κυριως θελω μεγαλη διαρκεια μπαταριας και καλη αναλυση οθονης.

Ειμαι αναμεσα στο Lumia800,Lumia 620,Xperia P,Htc windows phone 8s και λιγο το Lumia520(που νομιζω πως το απορριπτω)και σε οποιο μου προτεινετε εσεις περαν αυτων και θεωρειτε πως ειναι καλυτερο.

Απο σκρουτζομαγαζο λογικα θα το παραγγειλω απο το Birdphone (smarties και funbazaar ειναι αξιοπιστα;; ή να μην κανω τον κοπο απο αυτα) ή να κοιταξω κανενα amazon(com ή co.uk? )

Θελω τα φωτα σας,οποιος μπορεσει να βοηθησει καλοδεχουμενος!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από Windows phone το lumia 620 και για android το Xperia p.Για τα καταστήματα δες τις αξιολόγησης.Εγώ πάντως είχα μείνει ικανοποιημένος από το kaizershop οπότε γενικά τα καταστήματα του skroutz είναι σχετικά αξιόπιστα :)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια!

Το xperia L φαινεται πολυ ωραιο αλλα δυστυχως το badget Μου ειναι αυστηρα περιορισμενο στα 200 γιατι να φανταστεις πως ειχε ξεκινησει απο τα 170...δυσκολες εποχες :P

Φιλος μου μου ειπε οτι αρκετα καλο ειναι το Htc 8s...δε ξερω ρε παιδια...εχω μπερδευτει...καλο μου φαινεται και μενα παντως αλλα λιγο σαν παντοφλα  :huh: ...δε ξερω...lumia xperia ή htc; απο τα xperia γενικα δε με πολυενθουσιαζει το menu αλλα μπορει και να λεω και αρλουμπες γτ ποτε δεν ειχα

Οτι αλλες προτασεις εχετε ευχαριστως να τις ακουσω γτ βοηθατε πολυ μεχρι στιγμης

Δημοσ.

Το amazon παντως δεν πρεπει να σε συμφερει.Νομιζω πως θα σου βγει ιδια τιμη με τα σκρουτζομαγαζα και ασε που θα περιμενεις και περισσοτερο

Δημοσ.

Απο windows phone προτεινω lumia 620, οχι οτι το htc δεν ειναι δυνατο αλλα λογω των αποκλειστικων nokia εφαρμογων (νοκια maps κλπ). Εχει και πολυ καλη οθονη. Απλα να ξερεις οτι δεν θα παρει radio fm με το νεο Update, οπως τα υπολοιπα lumia.

Το 520 το απεκλεισες τελειως; Και αυτο φαινεται αρκετα καλο στα λεφτα του.

Απο android πιστευω το xperia P δεν εχει αντιπαλο στα μεχρι 200 ευρω android.

Καλο ειναι να τα δεις και απο κοντα, μην παρεις κατι που δεν σου αρεσει εμφανισιακα μονο και μονο επειδη εχει κατι παραπανω απο το αλλο!

Δημοσ.

Απο windows phone προτεινω lumia 620, οχι οτι το htc δεν ειναι δυνατο αλλα λογω των αποκλειστικων nokia εφαρμογων (νοκια maps κλπ). Εχει και πολυ καλη οθονη. Απλα να ξερεις οτι δεν θα παρει radio fm με το νεο Update, οπως τα υπολοιπα lumia.

Το 520 το απεκλεισες τελειως; Και αυτο φαινεται αρκετα καλο στα λεφτα του.

Απο android πιστευω το xperia P δεν εχει αντιπαλο στα μεχρι 200 ευρω android.

Καλο ειναι να τα δεις και απο κοντα, μην παρεις κατι που δεν σου αρεσει εμφανισιακα μονο και μονο επειδη εχει κατι παραπανω απο το αλλο!

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικος!

Ειμαι κοντα στο να καταληξω!

1η επιλογη το xperia p αλλα και παλι δε ξερω πως θα μου φανει επειδη δεν ειχα ποτε ξανα xperia,μου φαινεται λιγο περιεργο και το μενου :P

2η επιλογη καποιο htc.......μηπως το 8s; με χαλαει λιγο βεβαια γτ ειναι windows phone Και μου ειπαν γενικα να προτιμησω android(νομιζω πως εχουν λιγο δικιο)γτ τα windows phone εχουν κατι μικρα θεματακια με κολληματα...

Αρα ειμαι αναμεσα σε xperia και htc...καποιο αλλο Htc που να ταιριαζει υπαρχει;

θα ηθελα βεβαια να κοιταξω πολυ το galaxy το s3 το mini Αλλα δυστυχως δυσκολο να ξεπερασω το Budget των 200 ευρω...μηπως ν περιμενω λιγο ακομα;

edit:αυτο σε γενικες γραμμες τι λεει; http://www.birdphone.gr/gr/prdid/501f0997c7dc412b812ae2776087011d/productinfo.aspx

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ ησουν πολυ κατατοπιστικος!

Ειμαι κοντα στο να καταληξω!

1η επιλογη το xperia p αλλα και παλι δε ξερω πως θα μου φανει επειδη δεν ειχα ποτε ξανα xperia,μου φαινεται λιγο περιεργο και το μενου :P

2η επιλογη καποιο htc.......μηπως το 8s; με χαλαει λιγο βεβαια γτ ειναι windows phone Και μου ειπαν γενικα να προτιμησω android(νομιζω πως εχουν λιγο δικιο)γτ τα windows phone εχουν κατι μικρα θεματακια με κολληματα...

Αρα ειμαι αναμεσα σε xperia και htc...καποιο αλλο Htc που να ταιριαζει υπαρχει;

θα ηθελα βεβαια να κοιταξω πολυ το galaxy το s3 το mini Αλλα δυστυχως δυσκολο να ξεπερασω το Budget των 200 ευρω...μηπως ν περιμενω λιγο ακομα;

edit:αυτο σε γενικες γραμμες τι λεει; http://www.birdphone.gr/gr/prdid/501f0997c7dc412b812ae2776087011d/productinfo.aspx

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το μενου του xperia, αν δεν σε βολεψει υπαρχουν στο market (google play) απειροι home launchers για να αλλαξεις το μενου και να το φερεις στα μετρα σου. Κανε μια αναζητηση στο google play να δεις.

Μπα το htc αυτο χανει αρκετα σε σχεση με το p, ουτε dual core εχει και μνημη στα 512. Μονο με το galaxy advanced που προτεινε ο φιλος πιο πανω θα το συνεκρινα το P.

Αν θες να δεις μια πιο φτηνη λυση υπαρχει και το galaxy ace 2 στα 150 ευρω. Και επειδη αν καταλαβα καλα θα ειναι το πρωτο σου android, μπορει να ειναι και καλυτερα να παρεις μια πιο φτηνη συσκευη.

Δημοσ.

τερμα παει...θα παρω το Samsung s3 mini...δε γινεται...τα αλλα δε μου πολυ γυαλιζουν....

τωρα...ποια ειναι η διαφορα του να λεει eu αντιπροσωπεια ή ελληνικη;

απ'οτι ξερω ειναι νομιζω το service,η γλωσσα αλλα και ο φορτιστης;ελπιζω να μην εχει κανενα φορτιστη αγγλικο με 3 πρισματα χαχα

το βρηκα εδω http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i8190-Galaxy-S-III-Mini-8GB-Ceramic-White.aspx οσο πιο φθηνα γινοτανε και στο πιο εμπιστο μαγαζι,αλλα λεει οτι εχει εξαντληθει...μεγαλη γκαντεμια...

Δημοσ.

Καλύτερα να μην πάρει το ace 2 λόγο μικρής ram.Α και οι φίλοι σου που σου είπαν ότι τα Windows phone κολλάνε μάλλον το μόνο που ξέρουν από Windows είναι του pc :P Γενικά τα Windows phone είναι αρκετά όμορφα γρήγορα και χωρίς κολλήματα,με μόνο αρνητικό την έλλειψη ποικιλίας εφαρμογών σε σχέση με το android.Πήγαινε σε κάποιο κατάστημα δοκίμασε τα και μετά αποφάσισε.Πάντως εγώ ως κάτοχος του Xperia p για 6 μήνες είμαι πολύ ικανοποιημένος.

• Like 1
Δημοσ.

Άκυρο

τερμα παει...θα παρω το Samsung s3 mini...δε γινεται...τα αλλα δε μου πολυ γυαλιζουν....

τωρα...ποια ειναι η διαφορα του να λεει eu αντιπροσωπεια ή ελληνικη;

απ'οτι ξερω ειναι νομιζω το service,η γλωσσα αλλα και ο φορτιστης;ελπιζω να μην εχει κανενα φορτιστη αγγλικο με 3 πρισματα χαχα

το βρηκα εδω http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i8190-Galaxy-S-III-Mini-8GB-Ceramic-White.aspx οσο πιο φθηνα γινοτανε και στο πιο εμπιστο μαγαζι,αλλα λεει οτι εχει εξαντληθει...μεγαλη γκαντεμια...

Το Xperia p πάντως είναι καλύτερο απτό s3 mini.Επίσης λες ότι σου φαίνεται περίεργο το μενού του Xperia p ενώ έχουν ίδιο λειτουργικό με λίγες διαφορές.Εφόσον είναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση :)
  • Like 1
Δημοσ.

Άκυρο

Το Xperia p πάντως είναι καλύτερο απτό s3 mini.Επίσης λες ότι σου φαίνεται περίεργο το μενού του Xperia p ενώ έχουν ίδιο λειτουργικό με λίγες διαφορές.Εφόσον είναι Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση :)

ευρωπαικης αντιπροσωπειας αρα δε θα εχω προβλημα με εγγυηση,ουτε και με γλωσσα φανταζομαι γιατι τα ελληνικα λογικα θα ειναι στις ρυθμισεις.με τον φορτιστη ομως τι γινεται;

edit:και γιατι γενικα υπαρχει αυτη η διαφορα προς τα πανω των 20-30 ευρω αν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...