Alithinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Είχα πάρει μια κάρτα γραφικών που έλεγε πως δίνει δώρο το Dirt 3. Μέσα στο κουτί φυσικά δεν υπήρχε δισκάκι αλλά μόνο ένα χαρτί με κωδικό. Μόνο που όταν έβαλα τον κωδικό στο site που μου είπαν,δεν τον δεχτήκανε,και μου είπαν πως δεν μου ανήκει,και θέλαν να βγάλω φωτογραφία το χαρτάκι με το κωδικό να τους το στείλω. Δυστυχώς για εμένα εκείνη την εποχή η παλιά μου μηχανή ήταν χαλασμένη και δεν είχα λεφτά να πάρω τη καινούρια,την οποία τη πήρα πολύ αργότερα. Αλλά πλέον όταν πήρα μηχανή,το χρονικό όριο που μου δώσαν για να στείλω φωτογραφία είχε περάσει. Με λίγα λόγια έχασα το παιχνίδι! Καλά ποιοι κλέβουν έτσι κωδικούς ? Πειρατές ? Και αν ο άλλος δεν θέλει να πληρώσει,γιατί δε κατεβάζει από torrent με crack,αλλά κλέβει κωδικούς άλλων ανθρώπων ??? Είναι άδικο!!!
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Παράνομο κλέψιμο serial numbers παιχνιδιών. Υπαρχει και νομιμο κλεψιμο??
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορεί αυτο δεν αποκλείω ομως καποιος να ειχε ανοίξει την κάρτα πριν την αγοράσεις πέρασε τον κωδικό πήρε το game και το ξανα έβαλε μεσα 2
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορεί αυτο δεν αποκλείω ομως καποιος να ειχε ανοίξει την κάρτα πριν την αγοράσεις πέρασε τον κωδικό πήρε το game και το ξανα έβαλε μεσα Ετσι ομως δεν θα ειχε ζελατινα.
reignmanGG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Kαποιος απο το καταστημα που αγορασες την καρτα γραφικων το τσιμπησε. Ευκολακι. παμε next.
stathis97 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορουσες στη χειροτερη αφου δεν ειχες φωτογραφικη να πηγαινες σε ενα βιβλιοπωλειο και να στο σκαναρε...και να σου εδινε το αρχειο σε usb... (κοστος: 10 με 20 λεπτα; )
SOADNICK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μπορουσες στη χειροτερη αφου δεν ειχες φωτογραφικη να πηγαινες σε ενα βιβλιοπωλειο και να στο σκαναρε...και να σου εδινε το αρχειο σε usb... (κοστος: 10 με 20 λεπτα; ) Ή με την καμερα του κινητου, ή με το κινητο/φωτογραφικη ενος φιλου, ή ακομα και με web camera.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Υπαρχει και νομιμο κλεψιμο?? Πως δεν υπαρχει? ΔΕΗ λεγεται. 8
Bilbo1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 παιδια ειχε γινει ενα φιασκο με τα dirt 3 απο amd promotion ισως γι αυτο η δυσπιστια edit: @ikaruga24 hahaha
Barnabas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ειχα αγωρασει απο καταστημα στην Αθηνα το Kingdoms of Amalur Reckoning και ο κωδκος απο το Origin ηταν χρησιμοποιημενος!Αν ειναι δυνατον, στη ζελατινα του ηταν! Εχει συμβει και σε καποιον αλλο αυτο με το Kingdoms? Το εχω μεγαλη απορια! Και μετα σου λενε να μην κατεβαζεις απο τα torrentαδικα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα