drspiros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου (Win 7). Εδώ και κάτι μέρες όταν συνδέω πάνω εξωτερικό δίσκο δεν μου τον αναγνωρίζει, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τα στικάκια. Μπήκα στη διαχείριση συσκευών και είδα ότι υπάρχει μια άγνωστη συσκευή (με κίτρινο θαυμαστικό) και αναγνωριστικό υλικού UMB\UMBUS αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά drivers. Μπορεί κάποιος να δώσει μια ιδέα; Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πήγαινε στο device manager στο System devices και μετα βρές το UMBus Root Bus Enumerator δεξί κλίκ επάνω του και update driver software
drspiros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ναι, εννοείται ότι το έχω κάνει αυτό αλλά δε βρίσκει τίποτε, λέει ότι έχω ήδη τους τελευταίους drivers.
drspiros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 2.5", μοιάζει να μη σπινάρουν σωστά, σαν να μην παίρνουν σωστό ρεύμα.
SPANK Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δοκίμασε το και σε ενα αλλο υπολογιστή αν εχεις πρόχειρο , και βαλε τον στις πίσω usb θύρες οχι στις μπροστά γιατι και εμενα στις μπροστά δεν έπαιζε για καποιο λόγο
antonl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Αφού είναι 2.5", μάλλον συμβαίνει αυτό που λες. Δεν παίρνει σωστά ρεύμα. Οπότε είτε δοκιμάζεις στις πίσω usb που είπε κι ο SPANK ή παίρνεις ένα Y-usb-cable για να του δίνεις ρεύμα από 2 θύρες.
drspiros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Παιδιά οι δίσκοι δουλεύουν (δεν είναι μόνο ένας), το πρόβλημα είναι οι θύρες και αυτή η άγνωστη συσκευή. Αυτό πρέπει να επιλύσω.
Bilbo1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 χτες μου προεκυψε το ιδιο ακριβως προβλημα το ελυσα κανοντας uninstall τα universal serial bus controllers και restart τα ξαναεγκατεστησαν τα windows μονα τους και ξαναλειτουργησε και το flash και o σκληρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα