KeyserSoze88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα.Έχω ένα λαπτοπ της Acer με Win7 στο οποίο εδώ και αρκετό καιρό λαμβάνω από το πρόγραμμα Intel Rapid το εξής μήνυμα: ‘’Δίσκος στην θύρα 0:απειλείται η ακεραιότητα’’ (screenshot: http://img829.imageshack.us/img829/3772/kmvy.png ) Όταν πατάω επαναφορά ο σκληρός δίσκος φαίνεται να λειτουργεί κανονικά για εύλογο χρονικό διάστημα(30 με 45 λεπτά max) μέχρι να ξαναεμφανιστεί το μήνυμα.Εάν όμως το αμελήσω αρχικά ο υπολογιστής κολλάει,στην συνέχεια εμφανίζεται μια μπλε οθόνη και τέλος η οθόνη γίνεται μαύρη στην οποία γράφει ‘’Media test failure No bootable device-insert boot disk and press any key’’ Πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα;
Peperone Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Βάλε πρώτα το Hard Disk Sentinel και κοίτα την υγεία του δίσκου σου. Κάνε απεγκατάσταση του Intel Rapid και δούλεψε το δίσκο μόνο με τους πιο ενημερωμένους drives. Κοίτα πως συμπεριφέρεται και μετά αν θες το ξαναβάζεις να δεις αν έχει διαφορά (εγώ δε το χρησιμοποιώ). Να βάλεις τους drivers χειροκίνητα.
KeyserSoze88 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Το τσέκαρα με το Sentinel.Μαύρα χάλια, μου λέει υγεία 0% Uploaded with ImageShack.us Τους ενημερωμένους drivers από που θα τους βρω για να τους εγκαταστήσω;
Peperone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Η ενημέρωση δεν έχει νόημα ο δίσκος θέλει αλλαγή. Τελείωσε.
penny_gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μόλις απέκτησα και εγω το ίδιο πρόβλημα, με επαναφορά δεν σώζεται???
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Βασικά σε τετοιες περιπτώσεις σώζουμε οτι μπορούμε (αρχεία) πριν πεθάνει τελείως και αλλαγή του δίσκου
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μόλις απέκτησα και εγω το ίδιο πρόβλημα, με επαναφορά δεν σώζεται???Σου έβγαλε και εσένα παρόμοια εικόνα στο sentinel ή σου έβγαλε μόνο το μήνυμα στην αρχή;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα