Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Γεια! Έχω ένα iphone 3g. Επειδή πήρα καινούριο, έλεγα να δώσω το κινητό στον ξαδελφό μου που το ήθελε κιόλας. Αποφάσισα λοιπόν να του κάνω εργαστηριακό, δηλαδή να ξαναγίνει όπως το πήρα διαγράφοντας όλα τα αρχεία (φωτό, βίντεο, εφαρμογές, επαφές κτλ). Όταν πάτησα την επιλογή, μου έγραψε πως θα πάρει κάπου 2 ώρες. Περίμενα περίμενα περίμενα, πέρασαν πάνω από τρεις και τίποτα. Βγάζει μόνο το logo της apple. Το σύνδεσα στον υπολογιστή για να του κάνω μήπως του κάνω κανα bakcup, αλλά δεν εμφανίζεται ούτε καν στο itunes. Όποτε το συνδέω ή το ανάβω, μου βγάζει το μηλαράκι και αυτό είνα, μένει εκεί για ώρες. Πάει το τηλεφωνάκι, τα φτυσε; Δεν με πολυνοιάζει εμένα, αλλά είναι που θα το έδινα. Καμιά ιδέα για το αν μπορώ να κάνω τπτ; Αν είναι να το πάω να το φτιάξου, να το ξέρετε πάνω από 10 ευρώ δεν δίνω. Thanks guys! (Αν θυμάμαι καλά έχει το ios 4.2.1 ή 4.2.3)
iMarilina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Kαλημέρα. Δεν τα'φτυσε. προφανώς ήταν jailbroken και όταν έκανες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από το τηλέφωνο το κόλλησες. Βάλτο σε DFU mode (δες στο youtube πως γίνεται) και σύνδεσέ το με το ιτουνς και κάνε πλήρες RESTORE/SETUP AS NEW. Οτι θες στείλε μου μήνυμα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Kαλημέρα. Δεν τα'φτυσε. προφανώς ήταν jailbroken και όταν έκανες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από το τηλέφωνο το κόλλησες. Βάλτο σε DFU mode (δες στο youtube πως γίνεται) και σύνδεσέ το με το ιτουνς και κάνε πλήρες RESTORE/SETUP AS NEW. Οτι θες στείλε μου μήνυμα. Ακριβως αυτο π ειπες! Ειχες δικιο. Σ'ευχαριστω πολυ!
iMarilina Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Kαλημέρα. Δεν τα'φτυσε. προφανώς ήταν jailbroken και όταν έκανες επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσα από το τηλέφωνο το κόλλησες. Βάλτο σε DFU mode (δες στο youtube πως γίνεται) και σύνδεσέ το με το ιτουνς και κάνε πλήρες RESTORE/SETUP AS NEW. Οτι θες στείλε μου μήνυμα. Ακριβως αυτο π ειπες! Ειχες δικιο. Σ'ευχαριστω πολυ!Τίποτα καλή συνέχεια και άμα χρειαστείς τίποτα μου λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα