xristina_k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα : router thomson tg585 v8 της forthnet,σήμερα ξαφνικά δεν έμπαινε ιντερνετ.φαινόταν συνδεδεμένο, φουλ σήμα wifi αλλά χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο(το κάνει κάποιες φορές αλλά τυχαίνει να είναι κόλλημα του υπολογιστή & με μια επανεκκίνηση ή επίλυση προβλήματος επανέρχεται)αυτή τη φορά δοκίμασα αλλά τίποτα.Το ξανα σεταρα το router απ'την αρχή μήπως και στρώσει αλλά πάλι τα ίδια + ότι τώρα το wireless φωτάκι αντί για πράσινο φαίνεται πορτοκαλί και πλέον δεν με αφήνει κάν να συνδεθώ στο δίκτυο.Βοήθειααα
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Έχω το εξής πρόβλημα : router thomson tg585 v8 της forthnet,σήμερα ξαφνικά δεν έμπαινε ιντερνετ.φαινόταν συνδεδεμένο, φουλ σήμα wifi αλλά χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο(το κάνει κάποιες φορές αλλά τυχαίνει να είναι κόλλημα του υπολογιστή & με μια επανεκκίνηση ή επίλυση προβλήματος επανέρχεται)αυτή τη φορά δοκίμασα αλλά τίποτα.Το ξανα σεταρα το router απ'την αρχή μήπως και στρώσει αλλά πάλι τα ίδια + ότι τώρα το wireless φωτάκι αντί για πράσινο φαίνεται πορτοκαλί και πλέον δεν με αφήνει κάν να συνδεθώ στο δίκτυο.Βοήθειααα αν εχεις κανενα tg585 v7 βαλε εκεινο....γενικα ειχανε πολλα παραπονα οι κατοχοι των v8
xristina_k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 αν εχεις κανενα tg585 v7 βαλε εκεινο....γενικα ειχανε πολλα παραπονα οι κατοχοι των v8 δεν έχω άλλο.γενικά δεν είχα πρόβλημα με τη forthnet.
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 δεν έχω άλλο.γενικά δεν είχα πρόβλημα με τη forthnet. οχι δεν μιλαω για την συνδεση σου αλλα για την συσκευη σου καθαρα(εχω διαβασει και 2-3 θεματα σε blogs κτλ) που λενε παρα πολλοι οτι τα v8 βγηκαν προβληματικα...και ενας φιλος μου το ειχε αυτο το προβλημα οπως εσυ και του εδωσα ενα v7 που μου περισσευε και απο τοτε ολα κομπλε...
xristina_k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 καμια άλλη λύση εκτός από αλλαγή ρουτερ;
Evoliasmenos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 καμια άλλη λύση εκτός από αλλαγή ρουτερ; δοκιμασε αυτο.....(συμβουλη του Poulinou)............. Με αυτο εδω το firmware και ολα οκ. http://leoforeia.gr/...8/R827/Generic/ ειναι generic firmware οχι custom by forthnet.απλα θαπρεπει να περασεις εσυ το Username /password για την συνδεση σου.δεν θα στο περασει αυτοματα οπως γινεται με το firmware της forthnet.και πες μου αν συνεχιζει το προβλημα και μετα. και για να εισαι σιγουρος οτι θα το κρατησει οταν περασεις το firmware και φτιαξεις το wifi κανε ενα Reboot μεσα απο το μενου και δες αν θα το κρατησει.το ιδιο μπορεις να δοκιμασεις και με της forthnet το firmware>κανε ενα reboot μεσα απο τον ρουτερ για να σωσει τις ρυθμισεις σιγουρα.αν συνεχιζει το προβλημα πες μου υπαρχουν και αλλες λυσεις.
xristina_k Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 λοιπόν με τα πολλά επανήλθε,αλλά όταν πάω να συνδεθώ ασύρματα(όπως έκανα πάντα)μου βγάζει το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό & γράφει περιορισμένη διαθεσιμότητα και δεν με αφηνει να μπω ιντερνετ.το δείχνει ως μη αναγνωρισμένο δίκτυο.πως το φτιάχνω; σημ. από το κινητό συνδέομαι κανονικά όποτε κάτι έχει ξερυθμιστεί στο laptop λογικά. ευχαριστώ 1
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 λοιπόν με τα πολλά επανήλθε,αλλά όταν πάω να συνδεθώ ασύρματα(όπως έκανα πάντα)μου βγάζει το κίτρινο τριγωνάκι με το θαυμαστικό & γράφει περιορισμένη διαθεσιμότητα και δεν με αφηνει να μπω ιντερνετ.το δείχνει ως μη αναγνωρισμένο δίκτυο.πως το φτιάχνω; σημ. από το κινητό συνδέομαι κανονικά όποτε κάτι έχει ξερυθμιστεί στο laptop λογικά. ευχαριστώ κανε μια καταργηση της συνδεσης σου απο την διαχειριση των ασυρματων δικτυων...κανε μια επανεσυνδεση με το δικτυο σου και αν δεν στρωσει καρφωσε τις ιp και dns της forthnet στο πρωτοκολλο tcp/ip v4 αν δεν κανω λαθος
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 (windows 7) πινακας ελεγχου-δικτυο και ιντερνετ-συνδεσεις δικτυου-στην τοπικη σου συνδεση κανεις δεξι κλικ και πατας ιδιοτητες μαρκαρεις απο την λιστα που θα σου βγαλει το tcp/ip v4 και αυτοματα το κουμπι ιδιοτητες απο γκριζαρισμενο γινεται κανονικο και μπορεις να το πατησεις....μισο μηπως μπορεσω να σου στειλω και τα στοιχεια που πρεπει να πατησεις
lexmark Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καταρχήν αν χρησιμοποιήσεις καλώδιο μπαίνεις internet; Το ότι το φωτάκι άλλαξε σε πορτοκαλί, αν θυμάμαι καλά, σημαίνει ότι γύρισε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με wep κλείδωμα. Μπες με καλώδιο και τσέκαρε στο router τις ρυθμίσεις για το ασύρματο και πέρνα ξανά τον κωδικό που είχες. 2
xristina_k Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 @evoliasmenos Αν μπορείς θα με βοηθήσεις πολύ γτ δε το'χω καθόλου... δεν έχω ξαναασχοληθεί,δεν μου'χε ξανατύχει κάτι παρόμοιο @lexmark τώρα πιάνει αλλά απ'το Laptop δε με αφήνει να μπω νετ,βρίσκει το δίκτυο ως μη αναγνωρισμένο,ενώ από το iphone μπαίνει κανονικά
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καταρχήν αν χρησιμοποιήσεις καλώδιο μπαίνεις internet; Το ότι το φωτάκι άλλαξε σε πορτοκαλί, αν θυμάμαι καλά, σημαίνει ότι γύρισε σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με wep κλείδωμα. Μπες με καλώδιο και τσέκαρε στο router τις ρυθμίσεις για το ασύρματο και πέρνα ξανά τον κωδικό που είχες. ναι ειναι wep εχεις δικιο lexmark... ναι ειναι wep εχεις δικιο lexmark... @evoliasmenos Αν μπορείς θα με βοηθήσεις πολύ γτ δε το'χω καθόλου... δεν έχω ξαναασχοληθεί,δεν μου'χε ξανατύχει κάτι παρόμοιο @lexmark τώρα πιάνει αλλά απ'το Laptop δε με αφήνει να μπω νετ,βρίσκει το δίκτυο ως μη αναγνωρισμένο,ενώ από το iphone μπαίνει κανονικά μονο με teamviewer αν εχεις και θελεις
Evoliasmenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 όλα πράσινα είναι τώρα αρα εισαι κομπλε απο το σεταρισμα του interface του router σου....στο pc σου κατι παιζει...δεν γινεται να δινει ιντερνετ κανονικα π.χ iphone η αλλες συσκευες και να μην εχει το πισι... +edit με ethernet το εχεις το πισι η ειναι λαπτοπ και το δουλευεις wireless???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα