Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, Εχω ενα Sisco Linksys E1000. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να το κανω reset και πρακτικα πλεον μου ειναι αχρηστο. Δοκιμασα να κανω hard reset απο το μπουτον στο πισω μερος αλλα τιποτα. Για να κανω reset μεσω της σουιτας της Cisco χρειαζομαι τους κωδικους που ειχα ορισει και δεν τους θυμαμαι. Τι αλλο μπορω να κανω;
Επισης μπορει να χρησιμοποιηθει η συγκεκριμενη συσκευη ως Wi-Fi δεκτης για να συνδεσω υπολογιστη που δεν εχει Wi-Fi με ενα ασυρματο δικτυο;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα, Εχω ενα Sisco Linksys E1000. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω με τιποτα να το κανω reset και πρακτικα πλεον μου ειναι αχρηστο. Δοκιμασα να κανω hard reset απο το μπουτον στο πισω μερος αλλα τιποτα. Για να κανω reset μεσω της σουιτας της Cisco χρειαζομαι τους κωδικους που ειχα ορισει και δεν τους θυμαμαι. Τι αλλο μπορω να κανω;

Επισης μπορει να χρησιμοποιηθει η συγκεκριμενη συσκευη ως Wi-Fi δεκτης για να συνδεσω υπολογιστη που δεν εχει Wi-Fi με ενα ασυρματο δικτυο;

Ευχαριστω.

a.cisco οχι sisco.

β.στην πραξη εχεις linksys οχι cisco αφου τα μεν με τα δεν παρολο ειναι θεωρητικα ιδια εταιρεια (division της cisco η linksys)στην πραξη καμια σχεση.

to reset απο ποισω λογικα το πατας για 4-5 seconds μεχρι να σβησουν τα λαμπακια.αν δεν πετυχει ετσι δοκιμασε να το βγαλεις απο το ρευμα να το πατησεις να το κρατησεις πατημενο και να το βαλεις στο ρευμα.οταν bootarei αφησε το.σαν repeater δηλαδη να πιανει ασυρματα σημα απο αλλο δικτυο και να το δινει με καλωδιο οχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...