Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε βοηθηθηκα. εσυ δεν μπορεις να μου πεις; σε ποιο λογαριασμο εννοει οτι πρεπει να ειμαι συνδεδεμενη;

Δημοσίευση σήμερα, 21:11

πριν απο αυτο, παω να τη δημοσιευω και μου βγαζει: παρουσιαστηκε το ακολουθο προβλημα στην ταινια σας: (0x800488FA)

Δημοσ.

Αν προσπαθείς να κάνεις upload αυτό το έργο που αποθήκευσες δεν πρόκειτε να τα καταφέρεις, όπως σου είπα δεν είναι βίντεο και δεν το δέχεται το yt.

Πες μας σε ποιο λειτουργικό είσαι και ποιο mm έχεις, το κανονικό των win ή το live για να σου πούμε πως να το κάνεις.

Αν είσαι στον mm των win πρέπει να πας από το μενού αρχείο->δημοσίευση και να επιλέξεις κάτι από εκεί. Αν επιλέξεις να το κάνει upload πρέπει να δώσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου στο youtube ή στο gmail (το ίδιο είναι).

Δημοσ.

κανω αυτο που λες, παω να τη δημοσιευσω και μου βγαζει η φορτωση κατηγοριων απο το youtube απετυχε, δοκιμαστε αργοτερα

Δημοσ.

fotaki, πες μας ποια έκδοση του mm έχεις (μενού βοήθεια->Σχετικά ή περί ή κάπως έτσι) και ποια windows.

Δοκίμασε να αποθηκεύσεις την ταινία στον δίσκο και μετά ανέβασε την απευθείας στο youtube μέσω του δικού του uploading system.

Δημοσ.

version 2012, windows 7.

fotaki, πες μας ποια έκδοση του mm έχεις (μενού βοήθεια->Σχετικά ή περί ή κάπως έτσι) και ποια windows.

Δοκίμασε να αποθηκεύσεις την ταινία στον δίσκο και μετά ανέβασε την απευθείας στο youtube μέσω του δικού του uploading system.

μου εχουν πει οτι αυτο ειναι λαθος. αυτο που ειπα οτι μου βγαζει οταν παω να τη δημοσιευω τι ειναι;

Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου λάθος. Δοκίμασε το αν όλα τα άλλα αποτύχουν.

Το σφάλμα που σου βγάζει μπορεί να είναι επειδή κάτι μπλοκάρει το mm από το να επικοινωνήσει με τους server του yt. Μήπως έχεις κάποιο internet security που σε μπλοκάρει; Έχεις δώσει τα στοιχεία σου στο παράθυρο που σου ανοίγει όταν πατάς το κουμπάκι για το youtube;

Δυστυχώς δεν έχω 7άρια για να το δω ακριβώς αλλά βρήκα αυτό το tutorial

http://www.youtube.com/watch?v=yIEPCljzSFw

Δημοσ.

ξερω τι πρεπει να κανω... το εχω καταλαβει, αλλα μολις παταω το εικονιδιο του youtube, μου βγαζει να πατησω τα στοιχεια, και σχεδον ταυτοχρονα ( εν προλαβαινω ουτε κλικ να κανω), μου βγαζει η φορτωση κατηγοριων απο το youtube απετυχε, δοκιμαστε αργοτερα. αυτο ξερεις πως λυνεται; :whistle: 

Δημοσ.

Στο προηγούμενο μήνυμα σε ρώτησα αν έχεις κάποιο πρόγραμμα antivirus ή internet security. Μπορεί να κόβει το firewall του την επικοινωνία του mm με το internet γι' αυτό και δεν σου βγάζει τις κατηγορίες.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις προσωρινά την προστασία. Συνήθως γίνεται με δεξί κλικ στο εικονίδιο του internet security και με απενεργοποίηση όλων των ασπίδων προστασίας για π.χ. 10 λεπτά.

Αυτό για να σιγουρευτούμε ότι δεν σε κόβει κάτι τέτοιο.

Επίσης, μήπως σου έβγαλε κάποιο μήνυμα στο παρελθών ότι το movie maker επιθυμεί να συνδεθεί στο internet και εσύ το απαγόρεψες;

Δημοσ.

Fotaki σε κόβω πολύ σίγουρη για τον εαυτό σου :)

Πλέον το antivirus είναι δεδομένο σε υπολογιστές που είναι μόνιμα συνδεμένοι στο Internet. Για έλεγξε κάτω δεξιά στο tray αν στα εικονίδια υπάρχει κάποιο avg, avira, avast, kaspersky, panda, mcafee, norton κτλ.

Είσαι σε λαπτοπ ή σταθερό υπολογιστή; Το λειτουργικό ήταν προεγκατεστημένο από τον κατασκευαστή ή στο έβαλες κάποιος φίλος ή κάποιος τεχνικός;

Αν δεν έχεις κάτι κατέβασε και κάνε έναν έλεγχο με το malwarebytes για αρχή βάλε και ένα antivirus, προτείνω για δωρεάν το avast ή το avg. Αν δεν θέλεις να βάλεις av κάνε τουλάχιστον έναν έλεγχο με το portable clamwin (http://portableapps.com/apps/security/clamwin_portable)

Ακόμα όμως και να μην έχεις av υπάρχει το τοίχος προστασίας των windows το οποίο το έχεις θέλοντας και μη.

Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου, βρες το τοίχος προστασίας, απενεργοποίησε το και ξαναδοκίμασε. Δες εδώ πως (http://windows.microsoft.com/el-gr/windows7/turn-windows-firewall-on-or-off)

Δημοσ.

κοιτα, δε θα κανω τιποτα απο οσα λες στο τελευταιο μηνυμα, γιατι καταφερα να φτιαξω το βιντεο, το ανεβασα, παιζει τελεια, οποτε δε μου χρειαζεται κατι. παντως ευχαριστω παρα πολυ που προσπαθησες να με βοηθησεις. :rolleyes:

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να βάλεις ένα δωρεάν antivirus και να κάνεις και ένα scan με το malwarebytes.

Μπορεί να έχεις κανένα trojan ή keylogger και να βρεις τον μπελά σου στα καλά καθούμενα. Αν δεν θέλεις... εδώ θα είμαστε αν (όταν?) μας χρειαστείς! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...